Tanja Žagar bo plesala, ko bo Karlo v vrtcu!

Tanja Žagar bo plesala, ko bo Karlo v vrtcu! (foto: ARHIV POP TV) ARHIV POP TV
Vir: Nova
25. 2. 2019

Tanja že brusi pete in se veseli nastopa v plesnem šovu Zvezde plešejo, kjer želi dokazati in pokazati, da je s plesom povezana že vse življenje.

“Priprave potekajo, a tiste ta prave še pridejo, tako da sem trenutno v fazi, da se noro veselim nastopov na plesnem parketu. Ples imam v sebi. Kot deklica sem obiskovala plesno šolo, kjer smo se učili skupinske plese. Spomnim se, da sem zelo uživala ter ob vsem občudovala plesne pare, ki so plesali latinsko ameriške in standardne plese. Slednjih se nikoli nisem učila, a sem pred 12 leti v zabavni oddaji Maria Galuniča dobila priložnost. In ravno ti moji prvi plesni koraki v paru s profesionalnim plesalcem so zame nepozabni. Že takrat sem si rekla, da če bi lahko, bi to plesno izkušnjo takoj še enkrat ponovila. Kaj naj rečem, ta želja se mi je uresničila in zelo sem hvaležna za to,” pove Tanja.

“Ples v paru je zame nekaj najlepšega, saj prinaša čarobno energijo in prav posebno plesno strast. Skozi nastope želim nadgraditi svoje plesno znanje in pridobiti tisto pravo plesno kondicijo, ki mi v tem trenutku manjka. Po drugi strani pa bi bila rada del tega najbolj pozitivno obarvanega šova, ki prinaša polno mero veselja, zabave in lepih spominov. Odločilno, da sem se pridružila šovu, je bilo, da bom večino svojih plesnih obveznosti med tednom lahko opravila v dopoldanskem času, ko je naš Karlo v vrtcu.”

Vedno dobro organizirana

Zaradi nastopa v šovu bo Tanja vpeljala tudi nekaj sprememb zaradi koncertov, a bo s svojo ekipo uredila, da je njeno zvesto občinstvo ne bo videlo samo na televiziji ob nedeljah. “Med nastopom v šovu Zvezde plešejo ob nedeljah ne bom koncertirala. Ampak saj ima teden še kar šest drugih dni. Kljub nastopanju v oddaji bom nastopala na koncertih in snemala, saj če urnik organiziram in prilagodim, lahko vse izpeljem. Čas in svoje obveznosti si kot pevka in mama znam dobro razporediti, tako da ne bo problemov v tej smeri.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Pop tv