Tanja Žagar: Češplja pojahala žrebce!

Vir: Nova
31. 8. 2009

Ko je bila Tanja še pri Foxy teens, je delovala tako nedolžno, čeprav je bila že takrat zaprisežena rdečelaska. Zdaj pa je v moških očeh divja, pohotna, strastna, predvsem pa – turbo jahalna! Dobili smo fotografije, ko se v 'dopizdičih' povzpne na moške na svojih nastopih in jih zajezdi kot konje. Jihaaa!

Odkar je samostojna pevka, živi sama v svojem stanovanju in je, kot zatrjuje, samska, se je Tanja prav razcvetela. Kdor je bil na njenem nastopu, ve, da zna narediti žur, kot le redkokatera baba s slovenske scene!

Skače po mizah, nazdravlja z vinom in ko popustijo vse zavore … Potem pridejo na naše uredništvo take fotografije, kot jih lahko vidite tukaj.

»Samo gledal sem jo. Mater, je huda! A sploh pozna kakšne meje,« je povedal paparac, ki je dostavil fotografije Tanje Žagar z enega od njenih nastopov.

Imela je spodnje hlačke

Čeprav so njene najnovejše uspešnice predvsem v počasnih ritmih, kjer le pozibava z boki, se ji ob hitrejših ritmih menda čisto strga! »Pleše, skače, vriska! Noro,« je povedal paparac, potem pa rekel:

»Saj ne vem, kako to spada k njenemu imidžu, sploh tistemu, ki se kaže v medijih. Govori, da je samska, oblečena hodi skoraj kot nuna, zadnjič sem jo videl v reviji Lea na fotkah, ko jo je kar ubrisala v najbližjo trgovino, tako jo je bilo sram. Potem pa tole! Šla je na mizo, se z enim tipom spogledala, mu namignila, da bi ga zajahala, potem pa mu z odrivom skočila za vrat! Tega zagotovo ni naredila prvič, je delovala že preveč vpeljana v te poze,« je bil še vedno šokiran paparac, ki so se mu očke svetile med pripovedovanjem.

»Škoda, da je imela spodnje hlače, ker sem prepričan, da bi se mu drugače njena tamala nalimala na vrat kot polžek na kamen.« Izdal nam je še, da je Tanja zelo izbirčna, koga bo zajahala, saj izbira le močne, postavne in luštne fante. »Zraven pa ima še kavbojski klobuk. Kaj bi dal, da bi bil jaz tisti bik, ki bi ga zajahala na 'rodeu'!«