Tanja Žagar cilja na zmago!

Tanja in njen simpatični soplesalec Arne plesne treningih najraje popestrita s polno mero energije in prepletom zabave z resnostjo. (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
Vir: Lady
3. 4. 2019

Vsestransko nadarjena pevka Tanja Žagar je že na polno vpeta v intenzivne treninge s svojim soplesalcem Arnejem. 

Že v predstavitveni oddaji, kjer sta se prvič pokazala v plesni vlogi kot par, sta pokazala, da bosta letos s svojimi plesnimi koreografijami merila zelo visoko. Žagarjevo smo povprašali, kako gleda na sodnike zabavnega šova Zvezde plešejo, ki s svojimi ocenami presenetijo tako pare kot gledalce pred malimi zasloni.

“Sodniški kvartet se mi zdi zanimiv, saj ima vsak od sodnikov svojo vlogo, svoj značaj, svoj način podajanja kritike ali pohvale. Ker jih spremljamo že tretjo sezono, so sicer pri svojem ocenjevanju malo predvidljivi, a nič zato. Bolj kot same ocene so zame pomembni nasveti, ki jih bom od njih dobila. Všeč mi je, da mi dajo jasna navodila, kako naprej, kaj moram popraviti, na kaj paziti, saj bom le tako lahko napredovala in se kaj novega naučila. Njihovih komentarjev se zelo veselim. S kritikami pa nimam težav, saj so te sestavni del življenja. Zelo dobro razlikujem med konstruktivno kritiko in kritiko, kjer gre le za iskanje pozornosti. Do nikogar, ki me kritizira, ne gojim zamer. Menim pa, da so žaljivi, včasih celo sovražni komentarji nepotrebni in neprimerni, saj je tudi kritiko mogoče posredovati kulturno, človeško in spoštljivo,” je jasna Tanja, ki ve, da bosta dala s soplesalcem, učiteljem Arnejem, vse v njuno plesno delo: “Z Arnejem želiva, da bi najini plesi ljudem prinesli lepe občutke, navdih in spodbudo, meni res polno mero novega plesnega znanja, nama z Arnejem pa novo prijateljstvo.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Miro Majcen