Tanja Žagar: Dela na nočnem erotičnem programu Love TV?

Tanja Žagar (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
30. 1. 2012

Je priljubljena pevka Tanja Žagar morala poprijeti še za malce drugačno, nočno delo? Se morda njeni albumi ne prodajajo več kot nekoč, so cene nastopov tako padle, ji redna služba v glasbeni šoli ne zadošča?!? Opazili smo jo namreč na Love TV na Kanalu A, kjer je vsa razgaljena, seksi in erotična.

Priljubljena pevka Tanja Žagar si je ustvarila kariero na terenu, s skladbami, ki so jih poslušalci vzeli za svoje, in z večnim nasmeškom, ki ji je zagotovil nešteto oboževalcev. Tanja se je vedno izogibala škandalom in ne mara deliti zasebnosti. Tudi ponudbi, da bi se (vsaj malo) razgalila za Playboy, se je odpovedala, saj ne želi, da bi vsi poznali njene intimne dele. A zdi se, da je prišel čas za spremembe!

Priznava: "Imam nočno službo!"

Pevko smo seveda takoj poklicali in povprašali, ali si je poleg redne službe učiteljice glasbe in glasbenih nastopov morda omislila še nočno službo na Love TV. »Nočno službo imam že kar nekaj časa, saj se velik del mojega pevskega dela dogaja ponoči! Govorim o pevskih nastopih in koncertih, ki so moj bioritem obrnili na glavo, da sem postala prava nočna sova! Nespečnost je namreč moja redna spremljevalka, zato poskušam noči, ko imam na široko odprte oči, kar se da dobro izkoristiti. Moja dnevna služba pa je poučevanje v GŠ Logatec, kjer že osmo leto uživam z nadarjenimi mladimi glasbeniki,« nam je zaupala Tanja, ki zanika, da bi delala na Love TV, je pa priznala, da ta erotični televizijski program pozna. »Od takrat, ko sem na ekranu zagledala 'sebe', ga zelo dobro poznam!« se je nasmejala Tanja, ki pravi, da dekle na ekranu, ki ji je izjemno podobno, ni ona! »Tudi mene zanima, kdo je to dekle. Morda pa se kdaj kje spoznava. Nikoli se ne ve?!«

Šokirana nad dvojnico

Tanja pravi, da jo je šokiralo, ko je svojo dvojnico prvič videla na malem ekranu. »Ostala sem brez besed. Bilo je sredi noči, ko sva se s prijateljico vrnili s koncerta, nato pa je ona prespala pri meni, saj sva šli naslednji dan znova skupaj na nastop. Ker sva bili kljub pozni uri še zelo živahni in nisva mogli spati, sva prižgali televizijo in si ogledali še film. Potem sva imeli še ženske pogovore, medtem pa sem jaz še malo prestavljala televizijske programe. Kar naenkrat pa sva obe obmolknili in samo nepremično gledali!!! Čista tišina.

Čez nekaj trenutkov je prijateljica rekla: 'Tanči, pa saj to si ti' in se začela na ves glas smejati! Jaz sem še kar gledala in od začudenja ponovila za njo: 'Pa saj to sem pa jaz!' Hja, priznam, da me je šokiralo, saj mi je bila na trenutke res zelo podobna!« pravi Tanja, ki vztraja pri tem, da svojega telesa ne bo nikoli javno razgalila, zato pa Playboyu svetuje, da poiščejo njeno dvojnico.