Tanja Žagar delila nepozaben spomin, poglejte si, kako lepa in postavna je naša pevka

Tanja Žagar delila nepozaben spomin, poglejte si, kako lepa in postavna je naša pevka (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
13. 9. 2020

V času koronavirusa, ko odri samevajo, se je naša priljubljena pevka spomnila svojega nastopa.

Hkrati je napovedala, da bodo gledalci lahko videli spektakel, v katerem je sodelovala in ki se ga spominja z veliko nostalgijo.

"Imam lepo novico za vas! Naslednji petek 18.9.2020 bo ob 20.00 na POP TV posnetek mojega plesno glasbenega spektakla "Ples z zvezdami", ki sem ga imela letos februarja v Hali Tivoli. Čeprav mi je žal, ker koncertne turneje nisem mogla nadaljevati, pa sem po drugi strani hvaležna, da smo ta koncert sploh lahko izpeljali, saj bi ga, če bi ga imeli teden dni pozneje, morali odpovedati. Tako mi zdaj ostaja nepozaben spomin z vsemi mojimi plesnimi in glasbenimi gosti, v katerem boste naslednji petek lahko uživali tudi vi," je ob čudoviti fotografiji zapisala Tanja.

Njeni oboževalci tako ne bodo prikrajšani in bodo videli Tanjo v vlogi, ki ji je pisana na kožo: na odru, ki ga obvladuje do potankosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imam lepo novico za vas! Natanko čez teden dni, naslednji petek 18.9.2020 bo ob 20.00 na POP TV posnetek mojega plesno glasbenega spektakla "Ples z zvezdami", ki sem ga imela letos februarja v Hali Tivoli. Čeprav mi je žal, ker koncertne turneje nisem mogla nadaljevati, pa sem po drugi strani hvaležna, da smo ta koncert sploh lahko izpeljali, saj bi ga, če bi ga imeli teden dni pozneje, morali odpovedati. Tako mi zdaj ostaja nepozaben spomin z vsemi mojimi plesnimi in glasbenimi gosti, v katerem boste naslednji petek lahko uživali tudi vi. 🎤🎶🎸💃🕺#tanjažagar #tanjazagar #pleszzvezdami #koncert #ljubljana #show #concert #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on