Tanja Žagar pokazala, kako se začne njen dan, a vsi so gledali samo v pajkice, ki jih je izbrala zase!

22. 6. 2024
Deli
Tanja Žagar pokazala, kako se začne njen dan, a vsi so gledali samo v pajkice, ki jih je izbrala zase! (foto: Instagram/Tanja Žagar)
Instagram/Tanja Žagar

Pevka uživa v vsakem trenutku, očitno pa so ji še najbolj pri srcu zgodnja jutra.

Tanja Žagar ima veliko obveznosti - od koncertov, nastopov pa do skrbi za svojo družino, ki ji posveča veliko svoje pozornosti. Njen Miki ji ob tem v vsakem trenutku stoji ob strani in skupaj vzgajata svoja dva otroka, sina Karla in hčerko Marino. 

Špela Močnik je v tej obleki vzbujala skomine in čisto jasno je, zakaj je tako (poglejte sami!)

Ker dobro ve, da je najprej treba poskrbeti za svoje dobro počutje, se Tanja trudi ostati v dobri formi. Svojim oboževalcem jasno pokaže, kaj počne za to, ob tem pa je njen obraz krasi širok nasmeh. "Dobro jutroooo!😀Kakšen dober občutek je že pred deveto zjutraj odhodit eno hitro hojo! Sicer ni bila dolga, je bila pa res hitra!💪😉👌 Imejte noro lep dan! Pa uživajte ga kar lepo počasi," je zapisala ob fotografiji, ki je med njenimi sledilci že pred časom požela veliko simpatij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Prepričani smo, da se številni strinjajo z njo, saj je dan res najbolje začeti z gibanjem in zdravim zajtrkom. Sama si ga je po hitri hoji zagotovo privoščila in nadomestila energijo, ki jo je porabila. Seveda pa poskrbi še za to, da je tudi med vadbo videti kot iz škatlice.

Nekoč je veljala za najbolj fatalno igralko na svetu, danes šteje 65 let in videti je takole

Preberite še: