Tanja Žagar se v novi vlogi mamice dobro znajde!

Tanja Žagar se v novi vlogi mamice dobro znajde! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
28. 10. 2017

Mediji smo nosečnost Tanje Žagar podrobno spremljali, zato je vesela novica na petek 13. odmevala na vseh koncih in krajih. Tanja Žagar je postala mamica, s partnerjem sta se razveselila sina Karla.

Čeprav še ni znanega veliko, kar pa ne preseneča, saj je medijski parček že pred porodom naznanil, da bo skrbno čuval družinsko zasebnost - so v javnost pricurljale informacije, da naj bi Tanja rodila v ljubljanski porodnišnici ter da naj bi porod potekal brez večjih posebnosti. Ime njunega prvorojenca naj bi izbral njen partner, ki je Tanjinim oboževalcem prek enega od slovenskih radiev tudi sporočil veselo novico.

Vse od aprila, ko je v javnosti prvič odjeknila novica, da naj bi bila Tanja noseča, ugibanjem o tem, kdo je oče, ni bilo videlo konca, ko pa je naposled za svoj rojstni dan potrdila veselo novico na Instagramu, so splet preplavile čestitke. Kot nam je pred časom povedala v intervjuju, je želela novico svojim sledilcem sporočiti sama in počakati na pravi trenutek. "To nikakor ni novica, ki jo svetu sporočiš v trenutku, ko zagledaš pozitiven nosečniški test, saj vsi vemo, da so lahko tudi kakšni zapleti, težave. Pravi trenutek pa je takrat, ko se za to odločim jaz, in ne takrat, ko se za pisanje o tako intimnih stvareh odločite mediji," nam je takrat povedala Tanja in dodala, da se ji je zdel cirkus okoli njene nosečnosti popolnoma nepotreben.

Energična glasbenica je vse do zadnjega oboževalce sicer razveseljevala z nastopi,  obiski dogodkov in intervjuji, prav tako pa smo njeno nosečnost budno spremljali na družabnih omrežjih, kjer je v zadnjih dnevih pred porodom zvesto objavljala priprave na novo življenjsko vlogo. Le tri dni pred porodom je tako z oboževalci izbirala voziček na svojem instagram profilu, ko je bila v Baby centru, kakšen dan prej je v otroški trgovinici izbirala še zadnje dodatke za otroško sobico, na njenih profilih pa ne moremo niti mimo številnih fotografij njenih kulinaričnih umetnin, s katerimi se je razvajala v zadnjih dneh pred porodom.

Nova življenjska vloga pa v njeno življenje zdaj ne bo prinesla le nove organizacije, ampak tudi navdih, saj nam je med nosečnostjo priznala, da takšni dogodki spodbudijo njeno kreativnost. "V meni se zbira ogromno novih občutkov, s tem pa tudi nov navdih. In tega rada zlivam v nove pesmi. Tako pripovedujem ljudem svojo zgodbo. Vsekakor se bo med novimi pesmimi našla tudi kakšna nežna. A da bom v glasbi lahko delila vse svoje občutke, bodo pesmi na mojem novem albumu zelo raznovrstne. Našla se bo tudi kakšna, ki je od mene ne bi pričakovali," nam je takrat napovedala, novosti pa se vsi že zelo veselimo!

Besedilo: Kaja Milanič \\ Foto: osebni arhiv, Lidija Mataja

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story43/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 43/2017

Story 43/2017, od 19. 10. 2017