Tanja Žagar in Miki Šarac: Kateri je bolj popustljiv, ko gre za vzgojo otrok? TO pravi Tanja!

Tanja Žagar in Miki Šarac: Kateri je bolj popustljiv, ko gre za vzgojo otrok? TO pravi Tanja! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
19. 3. 2022

Starševstvo v časih, ki so polni takih in drugačnih izzivov, vsekakor ni lahka naloga.

Vsak starš za svojega otroka naredi tisto, kar se mu zdi najboljše. Tudi slavni in znani Slovenci in Slovenke svoje otroke vzgajajo po najboljših močeh, pri tem pa se zavedajo, da se marsikdo zgleduje po njih.

Svojim malčkom skušajo biti kar najboljši starši, in to jim odlično uspeva - vsaj ko gre za znan estradni par, priljubljeno pevko Tanjo Žagar in njenega partnerja Mikija Šarca.

Zdaj imata dva otroka, sina Karla in hčerkico Marino, vsi skupaj pa na moč uživajo in so nadvse povezana družina. Že pred časom pa je Tanja razkrila, kateri od njiju je bolj popustljiv pri vzgoji. Dejala je, da sta se dogovorila o prijemih pri vzgoji, ki jih bosta upoštevala za dobro otroka. Vedno bosta drug drugega podprla, čeprav drugi mogoče nima prav.

"Otrok bo vedel, da starša držita skupaj. To se že zdaj pozna, otrok ve, da je ne ne, da drugi ne bo rekel ja, in ne joka, trmari, ne muli se. To se mi zdi pri vzgoji ključno, ker takoj ko otrok dojame, da starša nista na isti valovni dolžini in da pri drugem najde potuho, lahko začne zelo manipulirati in se začnejo resne težave."

Vir: revija Zarja