Tanja Žagar in Miki Šarac: Vedno skupaj, poslovno in zasebno

Tanja Žagar in Miki Šarac: Vedno skupaj, poslovno in zasebno (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
15. 5. 2017

Urnik pevke Tanje Žagar je popolnoma natrpan. Kot nam je zaupal njen menedžer Miki Šarac, ima Tanja veliko nastopov, poleg javnih še številne zasebne in ravno ti v bistvu številčno prevladujejo. 

Tanjo si namreč kot na primer rojstnodnevno presenečenje in gostjo zaželijo številni Slovenci in Slovenke in seveda sta s takim povpraševanjem oba zelo zadovoljna.

Sta pa zadnje čase, sploh odkar so se v javnosti pojavile glasne govorice, da naj bi bila par tudi zasebno in tega nista ne potrdila ne zanikala, nekoliko manj zadovoljna in vesela, ko ju v fotoobjektiv želi skupaj ovekovečiti kakšen fotograf.

Tako smo se udeležili Tanjinega prazničnega prvomajskega nastopa v Hočah pri Mariboru, kjer sta bila seveda skupaj. Tanja je profesionalno izpeljala svoj nastop, navdušila množico, Miki pa je medtem na svojo varovanko čakal v zaodrju.

Še pred nekaj meseci sta se brez problemov slikala skupaj, tokrat, po vseh teh govoricah, pa se skupni fotografiji le izogibata. Miki, nekdaj tudi velik najstniški idol, je še odvrnil: "Pa ne mene slikat, kaj pa mene rabite, jaz nisem nič zanimiv, slikajte raje Tanjo!"

Nina Keder