Tanja Žagar iskreno o dogodkih, ki so jo v življenju najbolj zaznamovali, in o veliki prelomnici

Tanja Žagar iskreno o dogodkih, ki so jo v življenju najbolj zaznamovali, in o veliki prelomnici (foto: Bobo) Bobo
4. 7. 2022

Pred kratkim je praznovala okrogli rojstni dan, dopolnila je namreč 40 let.

Tanja Žagar svojih let niti približno ne kaže - še vedno je tako mladostna in energična, kot je bila pred 20 leti, kar je jasno takoj, ko stopi na koncertni oder. Veliko energije ji daje njena družina, partner Miki, sin Karlo in najmlajša članica družine, hčerka Marina.

Ob tej priložnosti so kolegi s portala metropolitan.si Tanjo povabili pred mikrofon in nastal je intervju, v katerem je razkrila marsikaj, med drugim je opisala dogodke, ki so jo v življenju najbolj zaznamovali.

"Prvi tak dogodek je vpis v glasbeno šolo, kjer sem naučila igrati na klavir. Še danes se spomnim, kako čudno in nesmiselno se je enemu izmed naših sosedov zdelo, da sta mi starša, še preden sem se začela učiti igranja, kupila klavir. Očetu je sosed rekel, da bi bilo bolje, da mi za začetek kupi en mali, otroški sintesizer, češ, saj ne veš, če iz tega sploh kaj bo. Moja starša sta imela na to popolnoma drugačen pogled. Rekla sta, če otroku kupiš igračo, potem se bo samo nekaj igračkal, saj ve, da ne gre zares."

Zato sta mi že na začetku kupila pravi instrument in me seveda na pravi način tudi spodbujala k temu, da bo šlo v glasbeni šoli zares, da bo treba veliko vaditi. In res ni bilo nikoli dneva, ko bi rekla, da se mi ne ljubi več. 

Druga in mislim da zame največja prelomnica je bila, ko sem pri štirinajstih letih postala članica skupine Foxy Teens. Če se takrat to ne bi zgodilo, dvomim, da bi imeli midve zdaj ta intervju."

CELOTEN intervju si lahko preberete TUKAJ