Tanja Žagar je izjemno spretna, samo poglejte si, kaj je ustvarila in ob tem bila resnično čudovita

Tanja Žagar je izjemno spretna, samo poglejte si, kaj je ustvarila in ob tem bila resnično čudovita (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
3. 12. 2020

Naša pevka ni zgolj nadarjena za glasbo, ampak je, kot smo že večkrat imeli priložnost ugotoviti, nadarjena tudi za druga področja ustvarjanja.

Tudi kulinarika spada med ustvarjalne dejavnosti, Tanja pa je vnovič dokazala, da je nadvse spretna, ko gre za peko in kuho. Tokrat je svoje najbližje razveselila s pravimi zimskimi piškoti, ki niso samo lepi na pogled, temveč so zagotovo nadvse okusni.

Sliko je objavila na svojem Instagram profilu, komentirala pa jo je z besedami: "Zdaj se pa res počutim zvezdniško! ," saj je spekla piškote v obliki zvezdic. Njeni sledilci so bili navdušeni, marsikdo jo je tudi prosil za recept.

Čeprav je Tanja oblečena v preprosto majčko, na obrazu nima niti trohice šminke, njeni lasje pa so speti v skuštrani čop, je videti odlično, tako kot vedno - mladostno in simpatično. Verjetno ne bo minilo veliko časa, pa jo bo kdo zaprosil tudi za recept za njeno vitalnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)