Tanja Žagar je letos prvič okrasila otroško sobico!

Tanja Žagar je letos prvič okrasila otroško sobico! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
1. 1. 2018

Za eno izmed najbolj priljubljenih mamic v Sloveniji, Tanjo Žagar, so letošnji prazniki še posebej čarobni in polni otroške nagajivosti. Za vse skupaj bo poskrbel Karlo, ki je 13. decembra dopolnil že dva meseca.

Življenje prikupne pevke se je po rojstvu sinčka precej spremenilo, kot pravi Tanja, pa samo na bolje. Njen dom v središču Ljubljane je tako poln veselja in dobre volje, da o petju in smehu, ki ga včasih prekine otroški jok, niti ne govorimo.

V tem prazničnem času se Tanja, Miki in Karlo počutijo še slajše, vsi skupaj pa uživajo radosti življenja. "Decembra je moj dom poln lučk in namiznih dekoracij. Glavna pa je seveda novoletna smrečica, ki smo jo letos postavili že kar na začetku meseca in bo pri nas doma najverjetneje spet pozirala tja do aprila. (smeh) To je dokaz, da se v tem prazničnem decembrskem vzdušju res odlično počutim, in prav zato sem tudi največja navdušenka, kar zadeva okrasitev. Ker pa je veliko lepše okraševanje doma v dvoje, troje ... svoje veliko navdušenje prenašam še na preostale člane družine in prijatelje, ki mi priskočijo na pomoč. Letos je bilo to delo še posebej lepo in nepozabno zato, ker sem prvič okrasila tudi malo sobico," nam je zaupala Tanja.

Ker bo zaradi praznikov v naših domovih kmalu zadišalo po sladkih dobrotah, smo seveda morali vprašati, ali tudi sama rada kaj speče. "Pri meni po peki sicer diši kar vse leto, saj je to moj hobi, je pa res, da je decembra moja pečica na prav posebni 'sladki turneji', ko mora včasih delati tudi večkrat na dan. Rada imam polno hišo, zato imamo pri nas veliko obiskov, ki pa so ravno tako sladkosnedi in lačni kot jaz. Drug drugemu velikokrat podarimo kakšno sladko domačo dobroto, in to se mi zdi super darilo. Pripravljam različne kolače in pite, pred božičem pa seveda tudi makovo potico. Skratka, decembra se moj dom spremeni v pravo domačo žagarsko slaščičarno," je Tanja povedala v smehu.

Prav tako pa ne manjka smeha, ko se ob tej priložnosti spomniva njenih nepozabnih silvestrovanj. "Ne bom pozabila silvestrovanja na prostem, ko so se na odru pokvarili grelniki, bil pa je eden od najhladnejših decembrov. Jaz sem sicer lahko imela rokavice, in da me ne bi zeblo, sem še bolj plesala, da sem bila videti, kot da sem na baterije, (smeh) smilili pa so se mi člani moje takratne skupine, ki so v tistem hudem mrazu morali igrati, da na koncu skoraj niso čutili rok. Ampak se niso dali in so zdržali," je za Story strnila pevka, ki je za zaključek še dodala, da so najbolj nepozabni prvi januarji tisti, ko je pela na novoletnih plesih, in se je tako praznovanje kar podaljšalo. Vsi tisti, ki poznamo Tanjo Žagar, vemo, da ko se pri njej žaga, se žaga do konca in brez predaha.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije Lidija Mataja, osebni arhiv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story52/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 52/2017

Story 52/2017, od 21. 12. 2017