Tanja Žagar je po drugem otroku samo še lepša, s tem nas je čisto očarala, tako kot svoje oboževalce

Tanja Žagar je po drugem otroku samo še lepša, s tem nas je čisto očarala, tako kot svoje oboževalce (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
20. 9. 2021

Naša priljubljena pevka ne skriva, da nadvse uživa v vlogi mamice.

Tanja Žagar se po drugem porodu zdi še bolj mladostna in lepša. Svoje oboževalce rada razveseli z lepimi prizori in pokaže, kje se mudi s svojimi najbližjimi - hčerkico Marino, sinom Karlom in partnerjem Mikijem.

Najprej je na Instagramu presenetila s prizorom sprehoda, na katerega se je podala v družbi male Marine, ki je v tem času mirno spala v vozičku. Simpatične fotografije so nastale dva tedna po rojstvu malčice, na njih pa lahko občudujemo Tanjo v dolgi, pisani obleki in z nasmehom sreče na obrazu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Kmalu zatem se je oglasila z morja, kamor se je odpravila lovit zadnje dneve zanjo zagotovo nepozabnega poletja. Slikana je od blizu in jasno je, da ji skrb za dojenčka ne predstavlja nobene težave - videti je spočita, sproščena in še kako mladostna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Prosti čas rada preživlja v udobnih oblačilih in videti je, da je zelo aktivna. Hodi na sprehode in preprosto uživa v njih. Seveda si občasno privošči kakšno sladko malenkost. Zdaj ji očitno še posebej tekne sladoled, še posebej, če je pred tem bila na sprehodu po naši prestolnici, kot je razvidno iz spodnje slike, in si je malce povrnila moči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Očitno je Tanja ena od tistih srečnic, ki hitro izgublja poporodne kilograme, kar je jasno vidno po sliki - tokrat spet z morja - na kateri nosi lepo obleko z globokim dekoltejem, ki ji izjemno lepo pristoji. Svoj porodniški dopust bo zagotovo dodobra izkoristila tudi za pohajkovanja po krajih, ki so ji pri srcu, in brez dvoma bo svoje zveste oboževalce še naprej razveseljevala z lepimi prizori, ki bodo nastali ob tem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)