Tanja Žagar je polna presenečenj, tokratno ji je še kako uspelo, samo poglejte si jo!

Tanja Žagar je polna presenečenj, tokratno ji je še kako uspelo, samo poglejte si jo! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 2. 2021

Naša priljubljena pevka ne skriva svoje igrive plati.

Občasno jo tako le izpusti na plano. Tako si je za pust nadela masko in sliko objavila na svojem Instagram profilu, s tem pa je razveselila svoje oboževalce in sledilce ter jim narisala nasmeh na obraz. V teh časih, ki so za marsikoga težki, je s svojim dejanjem spomnila na dejstvo, da je treba v življenje vnesti malce igrivosti in se včasih od srca nasmejati.

Ob fotografiji je nagajivo zapisala: "Dobro jutro od pujse Žagy." Verjetno je s tem prizorom razveselila tudi sinčka Karla, ki zdaj že dobro ve, da ima res zabavno mamico. Sicer pa Tanja tudi v časih, ki niso najbolj prizanesljivi do glasbenikov, ne počiva. Še naprej ustvarja in se veseli trenutka, ko bo spet lahko stopila na oder, pred svoje oboževalce.

Ker pogreša nastope, je napovedala svoj prvi spletni koncert, ki se bo zgodil 28. februarja. Konec tega meseca bo namreč minilo eno leto od njenega zadnjega koncerta. Ker se z oboževalci ne more srečati v živo, je poskrbela za to, da si bodo njen nastop lahko ogledali na spletu, to pa je marsikoga zelo razveselilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)