Tanja Žagar je res skromna, razkrila je, kaj ji največ pomeni in kaj je zanjo največje darilo

Tanja Žagar je res skromna, razkrila je, kaj ji največ pomeni in kaj je zanjo največje darilo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
30. 3. 2021

Naša priljubljena pevka nadvse uživa v drugi nosečnosti in se že veseli dneva, ko bo na svet prišel njen malček ali malčica.

Medtem pa na družbenih omrežjih objavlja prizore iz svoje kuhinje in dobrote, ki jih pripravlja za najbližje. Opazili smo, da v zadnjem času rada pripravi kakšno okusno sladico - očitno tudi njej zdaj gre v slast kakšna sladka malenkost. In tako je tudi prav, saj se je treba malce razvajati.

Tanjine sladice so darilo njeni družini, sama pa je pred kratkim razkrila, kaj je zanjo največje darilo - in pri tem je bila resnično skromna.

"Glede daril pa moram povedati, da je zame največje in najlepše darilo čas, ki si ga nekdo vzame zame. Kakšna večerja, kosilo, sprehod ali pa druženje doma. Samo da smo skupaj ljudje, ki se imamo radi in se drug z drugim počutimo lepo."

Vir: revija Zvezde Lady

Naša pevka resnično dobro ve, kaj je tisto, kar je v življenju - poleg zdravja - največ vredno: dobri in ljubeči odnosi med ljudmi, ki jih imamo v naši bližini. Zato ne preseneča dejstvo, da Tanja med priljubljena darila ne uvršča materialnih stvari ...