Tanja Žagar je tako presenetila svoje najbližje, ob tem pa je bila videti naravnost cvetoče!

Tanja Žagar je tako presenetila svoje najbližje, ob tem pa je bila videti naravnost cvetoče! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
1. 2. 2021

Simpatična pevka je nasmejana, kot že dolgo ne. No, ob taki dobroti bi se marsikomu raztegnil širok nasmeh.

Tanja Žagar je že večkrat dokazala, da se odlično znajde ne samo na odru, temveč tudi v kuhinji, kjer rada pripravlja dobrote za svojo družino. Tokrat se je lotila peke priljubljene sladice, jabolčnega štrudlja, svojim sledilcem pa je pokazala končni rezultat.

"Če bi jabolčni štrudelj iz pečice prišel hladen, potem te fotke zagotovo ne bi bilo, ker bi ga pri nas doma napadli že med jemanjem ven haha! Ker je pa še zelo vroč, ga pa delim z vami vsaj takole na fotki." S temi besedami je Tanja komentirala fotografijo, na kateri lahko občudujemo njen štrudelj, ki je videti nadvse okusno. Njeni domači so bili zagotovo navdušeni, tako kot Tanjini oboževalci, ki jim je bilo videno zelo všeč.

Sicer pa naši pevki očitno godi čas, ki ga preživlja z družino, saj je tudi brez trohice make-upa videti zelo mladostno, očitno je, da je polna energije. To ji zagotovo daje njen sinček Karlo, ki je že pravi mali korenjak, ki poskrbi, da mamici ni nikoli dolgčas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)