Tanja Žagar je takole uživala s hčerkico Marino, svoje sreče ni skrivala in videti je naravnost žareče!

Tanja Žagar je takole uživala s hčerkico Marino, svoje sreče ni skrivala in videti je naravnost žareče! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
22. 4. 2022

Naša pevka vsak prosti trenutek izkoristi za sprehod v naravi, pri tem pa ji družbo dela nekdo, ki ima posebno mesto v njenem srcu.

In to je Tanjina hčerkica Marina - ponosna mamica se z njo vsak dan poda ven, da se naužijeta svežega zraka, kar dobro dene obema. Seveda poskrbi, da je mali Marini ob tem kar se da udobno, saj mirno počiva v vozičku, medtem ko Tanja najde kakšen miren kotiček, kjer lahko uživata obe.

"Tu sva pa kar malo obstali in tudi zaspali ⭐️🌛⭐️Prelepo!," je zapisala Tanja, ki je med sprehodom našla klopico, na kateri je malce posedela sredi čudovite in cvetoče narave. Tudi njen partner Miki se jima z veseljem pridruži, ko mu to dopuščajo delovne obveznosti, sin Karlo pa je zagotovo navdušen nad dejstvom, da Marina pridno raste in se bo mu kaj kmalu lahko pridružila pri igri.

Sicer pa bo julija Marina upihnila prvo svečko. Ker so vsi skupaj ljubitelji morja, kjer radi preživljajo tople dneve, bodo verjetno sredi poletja kje na obali, kjer bodo proslavili njen prvi rojsti dan. Do takrat pa bodo vsi skupaj uživali v času, ki je namenjen samo njihovi družinici in ustvarjanju čudovitih spominov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)