Tanja Žagar je tudi brez ličil nadvse očarljiva: Poglejte si, kako je prisrčna!

Tanja Žagar je tudi brez ličil nadvse očarljiva: Poglejte si, kako je prisrčna! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
19. 5. 2020

Slovenska pevka Tanja Žagar je že zdavnaj osvojila srca svojih poslušalcev, ki jo naravnost občudujejo zaradi njene energije, ki jo deli z oboževalci na odrih po celi Sloveniji.

Zato ni nič čudnega, da so številni pozorni na njene objave, ki jih deli s sledilci na družbenih omrežjih. Tokrat jih je razveselila s sliko, na kateri je brez trohice šminke, a je kljub temu nadvse prisrčna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kofetkam, klepetam in lepo se imam.☕☕ Kaj pa ti počneš??? 🤗. #tanjazagar #tanjažagar #saturdayvibes #homesweethome #coffee #coffetime #blablabla #timeflies #goodenergy #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on

Slika je nastala na Tanjinem balkonu, na katerem je uživala v svoji jutranji kavici. "Kofetkam, klepetam in lepo se imam," je zapisala pevka. Kljub temu, da ni nič kaj glamurozno napravljena, so se njeni sledilci odzvali s številnimi komplimenti na ta račun. To pa ni nič čudnega, saj jo dojemajo kot izjemno iskreno in vedro osebo, zato ji radi vrnejo to, kar ona daje njim.