Tanja Žagar je v teh kopalkah videti super zapeljivo, še posebej glede na to, kaj nosi v rokah

Tanja Žagar je v teh kopalkah videti super zapeljivo, še posebej glede na to, kaj nosi v rokah (foto: Bobo) Bobo
19. 7. 2022

Naša priljubljena pevka se je odpravila na še kako zasluženi dopust, kjer na vso moč uživa in svoje oboževalce razveseljuje z lepimi počitniškimi utrinki.

Tanja Žagar je res prava mojstrica - tako na odru kot v domači kuhinji. In očitno je, da tudi med dopustom razvaja svoje najbližje. Tako je pokazala, kaj jim je pripravila in prepričani smo, da je ta dobrota kar hitro izginila s pladnja.

"Moj morski štrudelj je spečen. Sicer nisem dala v filo kakšnih morskih sadežev, je kar jabolčen, ampak bo pa postrežen v kopalkah. In zeloooo diši, ker so sosedje že v nizkem startu," je zapisala vedno hudomušna Tanja, pri tem pa nam ni ušlo dejstvo, da je v kopalkah videti res fantastično!

Njena postava je po dveh porodih spet takšna, kot je bila - poporodnih kilogramčkov se je hitro znebila, tudi po zaslugi dveh malih nadobudnežev - sina Karla in hčerkice Marine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Kljub vsem družinskim obveznostim si Tanja zna vzeti trenutek samo zase, kar je tudi prav. Tako si nabere energijo, ki jo potrebuje za vse, kar počne. No, lahko samo še dodamo, da je tudi v trenutkih, ko počiva, videti res - seksi!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)