Tanja Žagar je videti naravnost žareče, kilogramčki se ji hitro topijo, za zajtrk pa si privošči tole

Tanja Žagar je videti naravnost žareče, kilogramčki se ji hitro topijo, za zajtrk pa si privošči tole (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
23. 11. 2021

Ob pogledu na te prizore lahko rečemo samo: res je neverjetna!

Tanja Žagar je poleti drugič postala mamica, razveselila se je hčerkice Marine, ki jim zdaj vsem skupaj lepša dneve. V nosečnosti je pridobila nekaj kilogramčkov, ki pa so se, kot je videti, zelo hitro stopili.

To je vrtoglavi znesek, ki ga za polurni privatni nastop zahteva Jan Plestenjak

Naša pevka je zdaj pokazala, kakšen zajtrk si rada privošči - gres oziroma pšenični zdrob. To je jed, s katero začne svoj dan in ki ji da dovolj energije za vse obveznosti. Ob tem ne moremo mimo dejstva, da je Tanja videti brezhibno, koža na njenem obrazu je čvrsta in napeta, nasmeh pa bleščeč, kot je vedno bil.

Marsikatera se sprašuje, kakšna je njena skrivnost, a zagotovo ima pri tem veliko opraviti ljubezen, ki je Tanja ima na pretek - od partnerja Mikija, ki jo brez dvoma rad razvaja, in njunih dveh otrok, Karla in Marine.

Čeprav družinsko življenje prinaša veliko obveznosti, jih Tanja zna uskladiti tako, da ji ostane nekaj časa samo za njo. In tako je tudi prav, saj poskrbi za svoja mala zadovoljstva, ki si jih radi privoščimo vsi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)