Tanja Žagar je zdaj srečna, v preteklosti pa je tako opravila z očitki o razdiranju družine

Tanja Žagar je zdaj srečna, v preteklosti pa je tako opravila z očitki o razdiranju družine (foto: Lidija Mataja) Lidija Mataja
20. 11. 2021

Naša priljubljena pevka ima zdaj dva otroka, v njenem domu vladata sreča in mir.

A v času, ko sta z njenim partnerjem Mikijem postala par, so se pojavili očitki o tem, da mu je razdrla družino, ko se je izvedelo, da je noseča z njim.

Tanja je s takimi grdimi besedami opravila milo in dostojanstveno, kar je razvidno iz intervjuja, ki ga je pred časom dala za revijo Zarja. Tako se je odzvala;

"Marsikaj se je pisalo, tudi zelo veliko neresnic, bila sem veliki krivec. Na srečo imam dobro lastnost: s takimi stvarmi se ne obremenjujem. Sama sem se odločila za delo, ki pa prinaša tudi nelepe stvari. A mi vemo, da imamo lepe odnose. Najpomembneje je, da se imajo radi naši otroci, torej Karlo s svojim polbratom in polsestricama.

Sicer je razlika v letih med njimi velika, a najlepše je, ko jih vidim, da se objemajo, poljubljajo, igrajo. Pomembno je, da ohranijo lepe stike, si pomagajo v življenju. Govorice in obsojanje pa so nepomembni! Rodila sem zdravega otroka – zadela sem na loteriji! Komentarji in forumi, to so tako banalne stvari."

Vir: Zarja