Tanja Žagar je kljub številnim obveznostim skrbna mamica

Tanja Žagar je kljub številnim obveznostim skrbna mamica (foto: POP TV) POP TV
10. 1. 2020

Prikupna mamica Tanja Žagar, ki nas navdušje na glasbenih odrih že od takrat, ko je bila navihana lisička, je te dni zasedena na polno, saj sta pred vrati dva velika dogodka, ki bosta, tako Tanja, nekaj posebnega.

Po dveh uspešnih glasbeno plesnih turnejah 2015 in 2016 se je Tanja namreč odločila, da je čas za nekaj novega. Priznana slovenska pevka je tako skupaj z najboljšimi profesionalnimi plesalci latinsko ameriških in standardnih plesov pripravila nepozaben in spektakularen glasbeno-plesni šov oziroma Ples z zvezdami, ki ga v Sloveniji še nismo videli. Prvi Ples z zvezdami se bo zgodil v Mariboru, in sicer že 24. januarja, mesec dni kasneje, 29. februarja pa še v Ljubljani.

Kljub temu, da so priprave v polnem teku, pa nam je glasbenica, ki smo jo srečali blizu njenega doma v Ljubljani zaupala, da poteka vse po planu, tako da ima dovolj časa za družinico in sinčka Karla, ki je star že dve leti. Skrbna mamica Karla vsak dan pelje v vrtec, prav tako pa gre zgodaj popoldne po njega. V tem času, ko je sinček v vrtcu pa poskrbi za vse potrebno, popoldneve in večere pa preživljajo skupaj, v družinskem krogu ali ob obiskih, saj je Žagarjeva znana tudi po tem, da rada sorodnike in prijatelje kulinarično razvaja z vsemi možnimi dobrotami.

Tanja Žagar nam je sicer v pogovoru še zaupala, da bosta - glede na to, da jo veliko sprašujejo - le dva koncerta, in sicer v Mariboru in Ljubljani, saj želijo vsi skupaj predstaviti in gledalcem v dveh urah ponuditi najboljše.