Tanja Žagar na odru nasmejana, na sestankih pa pokaže povsem drug obraz

Tanja Žagar na odru nasmejana, na sestankih pa pokaže povsem drug obraz (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
4. 10. 2019

Slovenska glasbenica Tanja Žagar je na odru znana po svoji nalezljivi pozitivni energiji, na sestankih pa zna pokazati povsem drugačen obraz.

Pevka Tanja Žagar je na svojih nastopih vedno odlično razpoložena in številni se seveda sprašujejo ali jo je sploh mogoče videti brez nasmeha na obrazu. A seveda pridejo tudi takšni trenutki, ko je Tanja še kako resna in ko o globokih dekoltejih ni ne duha ne sluha.

"Pazi to mojo skoncentrirano resnost na sestanku. Kaj misliš o čem se pogovarjamo?" je nedavno Tanja na svojem Instagram profilu spraševala svoje sledilce. To je bila zares povsem druga Tanja, kot pa jo je mogoče videti na nastopih. Še posebej zato, ker jo oboževalci le redko vidijo brez dekolteja, ki je na nastopih postal že njej zaščitni znak.

Vsekakor je pokazala, da z njo ne gre češenj zobati in da zna biti v ključnih trenutkih še kako resna in kako odločna. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pazi to mojo skoncentrirano resnost na sestanku. Kaj misliš o čem se pogovarjamo??? 🤔🤔🤔#tanjažagar #tanjazagar #whysoserious #me #lookoftheday #meetingroom #meeting #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on