Tanja Žagar ne počiva: V novo leto zakorakala delovno

Tanja Žagar ne počiva: V novo leto zakorakala delovno (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
4. 1. 2018

Novopečena mamica kar poka od energije! Tanja Žagar se je po samo dveh mesecih počitka že vrnila na glasbene odre in tako razveselila svoje oboževalce.

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih pevk je 13. oktobra lani povila sinčka Karla, njena nosečnost pa je že od naznanitve polnila naslovnice vseh slovenskih medijev. Tanja je v očeh javnosti veljala za zelo aktivno nosečnico, z nastopi je prenehala le nekaj tednov pred porodom.

Rojstvo malega Karla pa 35-letne mamice ni ustavilo. Čeprav ima s sinčkom zagotovo polne roke dela, Tanja ni pozabila na svoje poslušalce, prvič je zapela kar v domači dnevni sobi, nastop pa je v živo predvajala na Facebooku

Koncertirala je tudi za silvestrovo, občinstvo je tokrat zabavala v Mariboru na trgu Leona Štuklja. Za Pop In je povedala, da se počuti super in da ima sedaj še več motivacije za delo. Preteklo leto je prav zaradi rojstva sinčka opisala kot najlepše in najbolj nepozabno leto.

Pevkin silvestrski nastop je bil poseben še iz enega razloga. Nekaj minut pred polnočjo je namreč na oder povabila mladega Aleksandra, ki je pred vsemi zbranimi na trgu želel svoje dekle zaprositi za roko. "Prosil bi, da gospodična Jasmina pride na oder," je začel in čakal na svojo izbranko ... Jasmina pa se mu na odru ni pridružila, tako da je mladenič iz Srbije v novo leto zakorakal razočaran. Celotno snubitev si lahko pogledate tukaj.