Tanja Žagar ne zna mirovati, saj je že v akciji, poporodni kilogramčki pa so se hitro stopili, samo poglejte jo!

Tanja Žagar ne zna mirovati, saj je že v akciji, poporodni kilogramčki pa so se hitro stopili, samo poglejte jo! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
5. 10. 2021

Poleti je drugič postala mamica in si je vzela nekaj časa zase in za svojo družinico, a zdaj je pokazala, da je še kako aktivna.

Jesen je čas trgatev, zato se številni odpravijo v vinograde in uživajo v pobiranju plodov, ki nam jih ponuja narava. Tudi naša priljubljena pevka Tanja Žagar pri tem ni nobena izjema.

Tanji Žagar so mnogi očitali, da je Mikiju razdrla družino, a resnica je povsem drugačna

Čeprav je sredi julija drugič postala mamica - sinčku Karlu se je pridružila sestrica, mala Marina - , si zna vzeti čas zase in uživati v dejavnostih, ki ji napolnijo dušo, kot je pokazala svojim oboževalcem na družbenem omrežju.

"Da ne boste rekli, da samo žagam!," je zapisala vedno hudomušna Tanja, ki je na najnovejših fotografijah dejansko videti kot najstnica, ne pa dvakratna mamica. K temu so svoje dodala tudi športna in sproščena oblačila ter njena pričeska - lase si je spela v ohlapno figo, njen obraz pa je brez trohice make-upa.

Lorella Flego pokazala, kakšna je zdaj njena princeska, graciozna je kot mama!

Njena postava je spet skoraj taka kot nekoč, očitno ji je zelo hitro uspelo izgubiti nosečniške kilogramčke, kar ni nič čudnega, saj dva mala nadobudneža zahtevata veliko energije, ki je Tanji zagotovo ne primanjkuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)