Tanja Žagar obnorela Hrvate, za njo so se obračale vse glave, takega dekolteja že dolgo ni pokazala

3. 2. 2023
Deli
Tanja Žagar obnorela Hrvate, za njo so se obračale vse glave, takega dekolteja že dolgo ni pokazala (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Pred kratkim je nastopila pri sosedih, kamor so jo povabili njeni glasbeni kolegi. V njenem primeru res drži rek, da dober glas seže v deveto vas.

Naša pevka Tanja Žagar je nastopila na koncertu Klape Šufit v Zagrebu kot njihova gostja, in ob tem je nosila kreacijo, ki je vse pustila brez besed! Izbrala pa jo je s pomočjo njenih sledilcev.

Preberite še: Uf, takega Denisa Avdića zagotovo ne bi prepoznali, tudi mi smo morali dvakrat pogledati

Na poti v Zagreb se je namreč ustavila še v Celju - tam je izbrala nekaj oblek, ki jih je tudi pomerila. Vse so ji odlično pristajale, zato je seveda bila v dilemi in je svoje spletne sledilce prosila, naj ji pomagajo pri odločitvi. Ti pa so bili čisto navdušeni nad svetlo zeleno obleko, ki rdečelasi Tanji noro dobro pristoji ter dodatno poudari njen bujni dekolte. Dolga obleka je okrašena z belim pasom, Tanja pa je v njej videti mladostno in lepo.

Morda vas zanima: Ta zelo znana Slovenka je bila nekoč odpuščena s POP TV, danes pa je takole uspešna

Svojim oboževalcem se je tako zahvalila: "Tole pa je obleka, ki ste mi jo danes pomagali izbrati vi. Hvala vam za pomoč, počutim se odlično in čez nekaj trenutkov bom stopila na oder v dvorani Lisinski v Zagrebu, kjer sem nocoj gostja na koncertu klape Šufit. Vsem želim lep večer, mislim na vas!" Prepričani smo, da v taki opravi nihče ni mogel odtegniti pogleda od nje in da je povsem očarala in začarala hrvaško občinstvo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan