Tanja Žagar očarala s tem prizorom: Ima res drugačno barvo las? Kaj pravite?

Tanja Žagar očarala s tem prizorom: Ima res drugačno barvo las? Kaj pravite? (foto: POP TV) POP TV
11. 5. 2021

Prikupna in mladostna pevka se v visoki nosečnosti rada odpravi naokrog, s svojo družino odkriva kotičke Slovenije.

Zdi se, da ima v času veselega pričakovanja Tanja Žagar še kako veliko energije, saj na družbenih omrežjih redno objavlja prizore z njihovih družinskih izletov. Tokrat so se očitno odpravili na obalo, saj jo lahko občudujemo na fotografiji, posneti na ladjici. Tanja je nasmejana in srečna, v športnih oblačilih, in videti je, da je odlično razpoložena in izjemno mladostna.

K njenemu sproščenemu videzu zagotovo primore pričeska, za katero se odloči marsikatera mladenka - visoka figa, ki odkriva njen lep obraz. A sledilcem je padlo v oči nekaj drugega: Tanjini lasje se zdijo temnejši, tako da so se spraševali, ali se je morda odločila za drugačno barvo las. No, mi bi rekli, da je tako zaradi temnega ozadja, saj je bila slika posneta zvečer. V vsakem primeru bi ji pristajala tudi ta barva, a dvomimo, da se bo poslovila od svojih rdečih las, zaradi katerih se zdi, da ima ogromno energije, poleg tega pa ji ta barva lepo pristoji.

Sicer pa njeni oboževalci komaj čakajo, da jih bo razveseljevala tudi v živo, saj pošteno pogrešajo njene koncerte. Na te bo treba še nekaj časa počakati - najprej zaradi pandemije, potem pa zaradi porodniške odsotnosti, saj se bo pevka zagotovo z vso materinsko skrbjo posvetila novemu družinskemu članu ali članici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)