Tanja Žagar odkrito o očitkih, da je prvo nosečnost skrivala do zadnjega

Tanja Žagar odkrito o očitkih, da je prvo nosečnost skrivala do zadnjega (foto: POP TV) POP TV
13. 4. 2021

Pevka Tanja Žagar o svoji nosečnosti ponavadi le redko govori, zdaj pa je povedala, komu in kdaj se je pripravljena odpreti.

Medtem ko ste prvo nosečnost skrivali do zadnjega, o drugi nosečnosti z veseljem govorite. Kaj se je spremenilo, ste zdaj bolj sproščeni?

Hmm, sprašujem se, kje ste dobili informacijo, da sem prvo nosečnost skrivala do zadnjega, saj sem o veselem pričakovanju takrat obvestila le malo pozneje kot tokrat. Prvič sem za dan objave izbrala svoj rojstni dan, 1. julij, ki bi ga najbrž izbrala tudi zdaj, če bi dete spet pričakovali oktobra ali pozneje. A ker imam zdaj meseca julija rok, to ne bi šlo. Prav tako sem imela tudi med prvo nosečnostjo kar nekaj intervjujev na to temo. O svojih občutkih in pričakovanjih. Tako da zdaj z moje strani ni prav nič drugače.

Kot prvič tudi zdaj z vsem spoštovanjem odgovorim na vprašanja tistim novinarjem, ki so tudi sami spoštljivi in so na moje odgovore o nosečnosti pripravljeni počakati do trenutka, ko sem sama pripravljena govoriti o tem. S tistimi, ki nespoštljivo silijo vame takrat, ko se njim zazdi pravi čas za razglašanje moje nosečnosti, pač nisem pripravljena sodelovati. Stvari ne želim prehitevati, tudi z načrti ne, saj se dete še rodilo ni. Lepo počasi, korak za korakom. Hvaležna sem, da je za zdaj vse v redu, in upam, da tako ostane vse do konca nosečnosti.

Vir: Svet24