Tanja Žagar odkrito o tem, česa nikoli ne bi dovolila - verjetno bi se zelo ujezila!

Tanja Žagar odkrito o tem, česa nikoli ne bi dovolila - verjetno bi se zelo ujezila! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
25. 2. 2022

Vajeni smo, da je vedno pozitivna in nasmejana, zato je s to objavo marsikoga presenetila.

Bodimo iskreni: priljubljene pevke Tanje Žagar si nikakor ne predstavljamo jezne, saj njen obraz vedno krasi širok nasmeh. Zdaj pa pravi, da bi se kar pošteno ujezila, če bi kdo iz njene omare izmaknil modni in praktični kos oblačila, ki ji veliko pomeni. Gre za tople pajkice - te postavni Tanji pristojijo kot ulite!

Preberite še: Ljubezenska pravljica Luke Basija: Takšna lepotica mu greje posteljo

"Punce moje, če pa kaj ne bi pustila odnest iz svoje omare, so pa te nove polarosi pajkice! Sem bolj zmrzljive sorte in moram zato pozimi vedno pod vsakimi hlačami ali pajkicami nosit še žabe. No, zdaj mi jih ni treba več! Samo polarosi pajkice oblečem in zame ni zime! Res so svetovne! Katera od vas jih že ima???," je Tanja zapisala ob fotografiji, na kateri je pokazala, da je njena zadnjica čvrsta in napeta.

"Postavca pa postavca, še vedno kot pri 25," so besede, s katerimi je prizor komentiral eden od njenih sledilcev, ostali pa so mu z veseljem pritrdili. Kljub temu, da sta za Tanjo dve nosečnosti, je njena postava res lepa, njej pa je v kratkem času uspelo izgubiti odvečne kilogramčke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)