Tanja Žagar odkrito o tem, kaj se ji zdi v življenju ena od največjih vrednot

Tanja Žagar odkrito o tem, kaj se ji zdi v življenju ena od največjih vrednot (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
8. 6. 2021

Naša pevka dobro ve, kaj je tisto, kar največ šteje.

Tanja Žagar se bo kmalu razveselila svojega drugega otroka in nadvse uživa v pozornosti, ki ji jo izkazujejo njeni najbližji. Sama nikoli ni skrivala tega, da je družinski človek in oseba, ki dobro ve, kje se skrivajo prave vrednote. To je pred kratkim razkrila za eno od slovenskih revij.

"Ne glede na to, kaj se mi je dogajalo v življenju, kljub vsem uspehom, dosežkom, 'zvezdniškim nazivom', podpori oboževalcev in trepljanju drugih kolegov, ki bi marsikoga izstrelili med oblake in dali (lažni) občutek, da se presežki ne bodo končali, sem vedno znala ostati z nogami na realnih tleh. Ostati 'normalen' in prizemljen se mi zdi poleg zdravja ena največjih vrednot v življenju, ki pa jo je tudi težko ohraniti, saj te zlahka odnese tja nekam navzgor, kjer ni stika z vsakdanjostjo in običajnimi izzivi, ki jih prinaša življenje in pred katerimi se ne da pobegniti."

Vir: revija Zvezde Lady

Dodala je, da je bila vedno samosvoja, ni se primerjala z drugimi, temveč je skušala uresničiti svoje sanje. Ceni drobne radosti in zna si narediti majhne, lepe življenjske trenutke, ki štejejo največ in jo osrečujejo.