Tanja Žagar odkrito o tem, zakaj si je prav z Mikijem želela otroka

Tanja Žagar odkrito o tem, zakaj si je prav z Mikijem želela otroka (foto: Lidija Mataja) Lidija Mataja
16. 11. 2021

Pevka Tanja Žagar je bila v nedavnem intervjuju odkrita, zakaj je tako dolgo čakala s prvim otrokom in zakaj si je želela, da bi bil imela otroke prav z Mikijem Šarcem.

Zakaj pa ste potem tako dolgo čakali?

Včasih stvari v življenju ne gredo tako, kot bi človek želel. Zato je življenje tako zanimivo. Glede na mojo željo bi bilo pričakovati, da imam otročka že prej. Ampak nisem si le želela imeti otroka; zelo mi je bilo pomembno, s kom ga imam. To mora biti človek, ki ga neskončno ljubiš, spoštuješ, s katerim se imaš lepo – vsaj v tem trenutku, saj nikoli ne veš, kaj življenje prinese.

Mirjam Poterbin zdaj v objemu tega lepotca, kaj nista videti sanjsko

Sami ste se soočali z očitki, da ste razdrli Mikijevo družino, ko se je razvedelo, da ste z njim noseči.

Ja, je bilo res burno. Marsikaj se je pisalo, tudi zelo veliko neresnic, bila sem veliki krivec. Na srečo imam dobro lastnost: s takimi stvarmi se ne obremenjujem. Sama sem se odločila za delo, ki pa prinaša tudi nelepe stvari. A mi vemo, da imamo lepe odnose. Najpomembneje je, da se imajo radi naši otroci, torej Karlo s svojim polbratom in polsestricama. Sicer je razlika v letih med njimi velika, a najlepše je, ko jih vidim, da se objemajo, poljubljajo, igrajo. Pomembno je, da ohranijo lepe stike, si pomagajo v življenju. Govorice in obsojanje pa so nepomembni! Rodila sem zdravega otroka – zadela sem na loteriji! Komentarji in forumi, to so tako banalne stvari.

Vir: Zarja