Tanja Žagar: Po moža na morje!?

Vir: Lea
1. 9. 2011

Na vseh mogočih lestvicah in izborih najlepših in najboljših absolutna zmagovalka Tanja Žagar ni živahna le na odru, ampak tudi na dopustu. Na morju je na ležalniku pač ne boste ujeli …

“Edino, pri čemer se na plaži malo umirim, je reševanje čim težjih križank, da mi možgani na dopustu ne zaspijo. Ko se končno naplavam, ne grem ležat na brisačo, ampak se raje sprehajam in si ogledujem kraje, iščem nove prijetne kotičke, dobre slaščičarne, rolam, igram minigolf, se odpravim na izlet z ladjico ... Le v potapljaški opremi se za zdaj še nisem znašla. A nikoli se ne ve, kdaj srečam kakšnega ‘pravega’ potapljača, ki me bo povabil na randi v kraljestvo morske globine,” se nagajivo smeji Tanja.

Če že ni našla potapljača, pa se je na morju kdaj zaljubila? “Pa ne samo zaljubila! Tudi poročila! In to vsako leto z drugim! Ha ha ha!!! Hja, to pa je bilo veselo osnovnošolsko obdobje, ko smo počitnice preživljali v kolonijah. In vsako leto sem komaj čakala večer porok! Saj res! Zdaj se spomnim, da sem bila dve leti zapovrstjo zelo zvesta in sem dvakrat dahnila usodni da kar istemu fantu. Le kje so zdaj vsi ti moji možje? Pozneje se mi morske ljubezni niso dogajale. Morda pa je že čas, da spet obiščem kakšno kolonijo?” se sprašuje, mi pa ji svetujemo, da dokler ne utegne do morja, naj skoči na kakšno nogometno tekmo, saj tudi na travi mrgoli lepih fantov.