Tanja Žagar po petih letih materinstva zdaj sporočila veselo novico!

19. 10. 2022
Deli
Tanja Žagar po petih letih materinstva zdaj sporočila veselo novico! (foto: Instagram/Tanja Žagar)
Instagram/Tanja Žagar

Pevka Tanja Žagar ne skriva, da jo materinstvo zares osrečuje in da ima svoja dva sončka zares neskončno rada in je na njiju izjemno ponosna.

Pevka Tanja Žagar si je vedno želela okusiti čare materinstva in seveda je bila najbolj srečna, ko je pred petimi leti izvedela, da pod srcem nosi sina Karla.

V teh dneh je njen prvorojenec pihal že peto svečko na rojstno dnevni torti, Tanja pa kar ne more verjeti, da čas tako zelo hitro beži in da bo Karlo zdaj, zdaj prestopil šolski prag.

Preberite še: Po ločitvi Ana Roš spet ljubi, tukaj so prve fotografije in res je postaven!

Kot je pri Tanji že v navadi, je Karlu tudi tokrat spekla torto, saj pevka tudi sicer obožuje peko, tudi tokrat pa je se izjemno potrudila.

"V četrtek 13.10. sem si pa rekla: "Saj ne morem verjet, da je minilo že 5 let!!!🎂 Pa sem torto naredila in z njo našega slavljenca razveselila!!!😆 👍😃In ob vsem tem veselju in nestrpnem otroškem pričakovanju rojstnega dne si vsakič znova rečem, kako lepo bi bilo, če bi se vsi ljudje, pa ne glede na to, koliko svečk pihamo, tako veselili svojih rojstnih dnevov, kot se jih veselijo otročki!😉" je na svojem Instagramu zapisala Tanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Tudi nam se zdi neverjetno, da je minilo že pet let, odkar je Tanja prvič postala mamica in v roke dobila ljubkega Karla, a čas teče in nič ne reče, zato se velja veseliti vsakega trenutka posebej in biti hvaležen za vse tisto, kar nam življenje vsak dan daje.

Preberite še: Ana Tavčar o svojem bivšem možu povedala žalostno resnico, ki so jo mnogi želeli slišati

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan