Tanja Žagar pokazala darilo, ki jo je izjemno razveselilo, takoj si ga je oblekla in se pokazala oboževalcem!

Tanja Žagar pokazala darilo, ki jo je izjemno razveselilo, takoj si ga je oblekla in se pokazala oboževalcem! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 12. 2020

Vsi radi prejemamo darila, tako da naša priljubljena pevka ni pri tem nobena izjema.

Tokrat je dobila kar dve - pižami, namreč. Očitno sta jo tako navdušili, da je sklenila, da bo prizor delila s svojimi oboževalci.

"Kakšno čudovito darilo sem danes dobila! Pižamo @lelosi. Pa še prav zares nujno potrebujem novo pižamo!!!!! Hvalaaaaa!!! Povejte mi katera vam je bolj všeč? Modra ali roza??? Noro sem navdušena, saj tako mehke pižame in to iz veganske svile, nisem imela še nikoli," je navdušeno napisala ob fotografiji, na kateri jo vidimo v rožnati in modri pižami.

Hkrati je svoje sledilce spraševala, katera jim je bolj všeč. Večinoma so se odločili za rožnato, saj je obvladalo mnenje, da jo ta barva pomladi in poživi. Moramo priznati, da se nam zdi enako očarljiva v obeh barvah, njena mladostna energija pa je nesporna!

Nič čudnega ni, da so oboževalci tako navdušeni nad Tanjo, saj se jim tudi v teh koronačasih nesebično razdaja in jih skuša razvedriti - tudi z lepimi fotografijami, s katerimi pokaže, kako si sedaj, ko ne more nastopati, krajša čas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)