Tanja Žagar pokazala, kaj jo je na vso moč razveselilo, pri tem pa je bila nadvse ljubka, poglejte si jo

Tanja Žagar pokazala, kaj jo je na vso moč razveselilo, pri tem pa je bila nadvse ljubka, poglejte si jo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
8. 12. 2020

Skrivnost je končno pokukala na plano!

V zadnjih nekaj tednih je Tanja Žagar svojim oboževalcem večkrat namignila, da zanje pripravlja nekaj posebnega, a več ni hotela razkriti. Znano je bilo samo to, da bo povezano z njenim glasbenim ustvarjanjem. Zdaj pa je skrivnost razkrita, za kaj gre, pa je pokazala kar sama.

"Pa ga imam! Svoj šesti album z naslovom "Moj roman". Danes sem ga dobila, danes, ko se stemni se vsedem v avto, se zapeljem malo naokrog in celega preposlušam. To naredim ob vsakem izidu novega albuma. Res sem vesela in hvaležna svoji ekipi za vso pomoč in podporo. Velik HVALA pa že v naprej tudi vsem vam, ki boste "Moj roman" dodali svoji zbirki," je zapisala na svojem Instagram profilu.

Na koncu je še zapisala svojo željo, ta pa je, da bi njenim poslušalcem pesmi prinesle veselje, optimizem, vero, upanje in veliko lepih občutkov, ki za vedno ostanejo v srcu. Prepirčani smo, da bo njena želja zagotovo uslišana, saj poslušalci dobro vedo, koliko so jim doslej dale njene pesmi in energija, ki jo velikodušno razdaja drugim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)