Tanja Žagar pokazala, kako na vso moč uživa: Poglejte si, kaj ima pred seboj!

Tanja Žagar pokazala, kako na vso moč uživa: Poglejte si, kaj ima pred seboj! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
10. 7. 2020

Očitno je, da se je lepa pevka že odpravila na počitnice.

Na sliki lahko občudujemo vitko Tanjo, kako se sladka z nadvse mamljivo tortico, sama pa je ob sliki dopisala: "Splitske sladice so sanjske!" No, po videnemu sodeč se lahko samo mirno strinjamo z njo. Njej pa čisto nič ne škodi, če si kdaj privošči kakšno sladko razvado.

Očitno se je lepa pevka že odpravila na počitnice in morda je dalmatinski biser Split le izhodišče za obisk katerega od čudovitih otokov. A Tanja niti na počitnicah ne pozabi na urejenost - barva njene šminke je usklajena s sončnimi očali in seveda z njeno poltjo, ki še ni čisto poletno zagorela.

V vsakem primeru jo čaka pestro poletje, saj ima doma navihanega Karla, ki z otroško zvedavostjo odkriva svet, in partnerja Mikija. Ni dvoma, da bodo na vso moč uživali v brezskrbnih poletnih dneh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Splitske sladice so sanjske! 😜 🤪 😝 #tanjažagar #tanjazagar #sosweet #likeitall #happy #hungry #givememore #sogood #neverenough #summervibes #summer #summertime #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on