Tanja Žagar pokazala, kako si krajša čas, le poglejte si, kaj počne

Tanja Žagar pokazala, kako si krajša čas, le poglejte si, kaj počne (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
12. 11. 2020

Tudi ko ne nastopa, ima naša priljubljena pevka polne roke dela, saj se še kako zna zamotiti.

Tanja si trenutno deli usodo s številnimi pevkami in pevci ter vsemi, ki so povezani s koncertnimi dogodki, saj so njeni nastopi v teh koronačasih odpovedani. Kar pa ne pomeni, da se je odpovedala tudi drugim stvarem, ki ji prinašajo veliko radosti.

Svojim oboževalcem je simpatična pevka in mamica pokazala, kako si krajša čas. Lotila se je namreč branja knjig, kar tudi sicer rada počne, ampak običajno si za to res mora ukrasti trenutke miru in tišine. Očitno se je odločila, da bo dodobra izkoristila koronačase za to dejavnost. Objavila je prikupno sliko, na kateri lahko občudujemo njeno sproščenost in mirnost ter sledilcem pokazala, kaj trenutno bere.

Zapisala je: "Ste že prebrali to knjigo? Jaz sem jo že kar nekaj časa nazaj... in zdaj jo bom še enkrat. Vam jo priporočam. In čakam na vaše predloge za kakšno dobro branje." No, nekaj predlogov je dobila, a oboževalci niso mogli mimo dejstva, da je videti čudovito in naravnost pomlajena. Morda jim bo kdaj razkrila, kakšna je njena skrivnost, da tako žari ...