Tanja Žagar pokazala svojo spalnico, takšna je, ko se odpravi k počitku (joooj, kako ljubko!)

27. 6. 2023
Deli
Tanja Žagar pokazala svojo spalnico, takšna je, ko se odpravi k počitku (joooj, kako ljubko!) (foto: Instagram/Tanja Žagar)
Instagram/Tanja Žagar

Njeni oboževalci pozorno spremljajo vsak njen korak, najbolj pa jih razveseli takrat, ko odškrne vrata svojega doma in pokaže, kako se ji godi.

Energična rdečelasa pevka Tanja Žagar ima vedno nasmešek na obrazu, tudi takrat, ko se odpravlja spat. Prizor, ki ga je pred kratkim delila s svojimi oboževalci na Facebooku, je res nekaj posebnega, saj tega ne naredi prav pogosto. Pokazala je svoj obraz brez trohice šminke in delček svoje udobne spalnice, ki ima na steni zanimivo poslikavo (ta takoj pade v oči, kajne?)

Preberite še: Uf, ko boste videli, kdo objema Ano Klašnja, boste ostali brez besed (gre za svetovnega zvezdnika!)

Kljub temu, da ima doma dva nadobudna malčka in kup poslovnih obveznosti, je naša pevka v javnosti vedno videti sveže - in taka je tudi za zaprtimi vrati svojega doma. V posteljo se je odpravila zadovoljna in sproščena, njen obraz pa sploh ne odraža utrujenosti - temveč zgolj umirjenost. Njeni oboževalci so bili nad videnim več kot navdušeni, številni so se oglasili z lepimi komentarji in še lepšimi željami. Sama dobro ve, da jih je treba občasno malce "pocrkljati" s kakšnim prizorom, kot je zgornji.

Morda vas zanima: Ooo, otroka Nastje Gabor in Luke Basija sta že tako velika - kaj pravite, komu sta bolj podobna?

Številni se ne morejo načuditi dejstvu, da je 40-letnica lahko videti tako odlično tudi brez trohice make-upa, a njen recept je jasen: ravno pravo ravnovesje med vsem. Privošči si dovolj počitka, pazi na to, kaj zaužije in veliko se giblje. No, ob dveh otrocih ni nobenega dvoma - v njihovem domu je non-stop "akcija." S tem se zagotovo lahko poistovetijo številne mame, ki dobro vedo, kako je to. Pomembno je, da si Tanja zna vzeti čas samo zase, in to kljub številnim obveznostim.

Poletje njena družinica rada preživlja počitnice na morju, in njo srce zagotovo že vleče tja. Kdo ve, morda se bo kmalu oglasila s kakšne ladjice ali plaže, kjer bo lahko sproščeno uživala v toplem soncu in plavanju, vsekakor pa tudi v igri s svojima malčkoma, hčerkico Marino in sinom Karlom.

Poglejte si še: Več o vsestranski umetnici Anabel, njenih kavnih trenutkih, ljubezni do mačk, glasbenih začetkih, delu na radiu in dvojčku Tilnu ter starejšemu bratu Mateju ... in še o marsičemu. Prisluhnite podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner, ki tokrat gosti  prav zanimivo Anabel.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu