Tanja Žagar pometla s konkurenco!

Vir: Lea
16. 7. 2009

Rdečelaska kar naprej razkriva svoje številne razkošne talente. Potem ko je s konkurenco brez težav opravila na različnih glasbenih tekmovanjih, v Zvezdah plešejo in Žurnalovem kartingu zvezd, je Tanja Žagar tokrat v paru z Mikijem Šarcem v ročnem nogometu deklasirala še skupino svojih prijateljev, ki so se zbrali na praznovanju njenega 27. rojstnega dneva.

Na Tanjini rojstnodnevni zabavi ni manjkalo dobro volje in zabave, za kar sta poskrbela predvsem dobra družba in tudi turnir v ročnem nogometu, ki bo v prihodnjih letih postal tradicionalen. Žreb je določil deset igralnih parov, ki so se med seboj pomerili po sistemu na izpadanje.

Kot že zapisano, sta največ znanja prikazala prav Tanja in Miki, ki svojim tekmecem nista pustila niti najmanjših možnosti za uspeh. Najboljše igre sta prihranila za konec, ko sta v velikem finalu na dve zmagi brez težav ugnala Tino in Klemna.

Izvrstna napadalka

Medtem ko je Miki spretno branil, je Tanja prikazala odlične napadalne spretnosti z izjemno usklajenostjo rok, klavirske izkušnje je odlično prenesla za mizo ročnega nogometa, ter izrednim občutkom za gol.

Tako sta nasprotnike spravljala v obup, a so ti že obljubili, da bo na naslednjem merjenju moči druga pesem. Trenirala pa bosta tudi Tanja in Miki, saj naj bi ročni nogomet postal ena izmed zahtev pri dogovarjanju za nastope in koncerte. Žagarčin rojstnodnevni turnir pa bo postal tradicionalen. V lov za prekrasnim prehodnim pokalom, ki bo leto dni krasil vitrine Tanje Žagar, pa naj bi se podalo še več ekip.