Tanja Žagar ponosno pokazala, česa se je lotila prvič, res je naravnost neverjetno spretna!

Tanja Žagar ponosno pokazala, česa se je lotila prvič, res je naravnost neverjetno spretna! (foto: POP TV) POP TV
25. 3. 2021

Simpatična pevka ne skriva dejstva, da so pri njih doma kar precej sladkosnedi.

Svoje sledilce na družbenih omrežjih tako rada razveseli s kakšno dobroto, ki jo sama pripravi in z njo navduši partnerja Mikija in sina Karla. Zdaj, ko pričakuje drugega otročička, se očitno še bolj posveča kulinaričnemu ustvarjanju v domači kuhinji.

"Prvič sem naredila REFORMA TORTO. Zdaj se gre hladit in če bo imela srečo (beri-če me prvič v življenju ponoči ne bo premagala radovednost), bo mogoče celo ostala cela do zjutraj. Potemtakem jo bom preimenovala v SREČNO TORTO. Sladke pozdrave vsem!," sporoča Tanja ob fotografiji, na kateri ponosno kaže svoj sladki izdelek.

Priprava te slastne torte ni mačji kašelj, še posebej ko gre za kremo, ki jo je treba previdno kuhati. Nad njo so navdušeni vsi ljubitelji čokolade in orehov, saj je teh sestavin v torti kar precej. No, očitno tudi pri Tanji doma ne manjka ljubiteljev teh dobrot in ne dvomimo, da jim je sladica resnično teknila.

Tanjini sledilci so bili nad videnim navdušeni in so jo na vso moč pohvalili, nekdo je v komentarjih namignil, da se ji obeta nova kariera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)