Tanja Žagar potrdila novico o nosečnosti

Tanja Žagar potrdila novico o nosečnosti (foto: Lidija Mataja) Lidija Mataja
Vir: Story
13. 7. 2017

Tanja Žagar in njena nosečnost sta bili v zadnjih mesecih brez dvoma v središču medijske pozornosti. O tem, kar se je po tiho že dlje časa govorilo, je 1. julija tako postala resnica, saj je Tanja na družabnem omrežju objavila fotografijo s praznovanja svojega 35. rojstnega dne in dodala, da je to praznovanje tudi zanjo nekaj posebnega.

Fotografi, ki so na raznih dogodkih Tanjo lovili iz različnih zornih kotov in poskusili ujeti njen nosečniški trebušček, so na Tanjinem družabnem omrežju zdaj dobili konkurenco. Čeprav se je v javnosti vse od začetkov ugibanj pojavljala v bolj ali manj ohlapnih oblačilih, se je fotografskemu objektivu tokrat prvič nastavila v nekoliko bolj oprijetem stajlingu in s tem prvič čisto zares pokazala svoj zaobljeni trebušček.Tanja, ki bi nosečnost v drugi polovici že težko skrivala, je sliko pospremila s pripisom: 'Spet praznujem rojstni dan, ki pa je letos zame še lepši!.' Pod fotografijo se je v trenutku usul plaz čestitk – tako za rojstni dan kot tudi za nosečnost.

Sicer pa smo mediji Tanjo o njenih družinskih načrtih tudi v preteklosti že veliko spraševali. Lani nam je v enem izmed intervjujev tako povedala, da so sanje o družini še kako resnične. "Predvsem si ne želim ustvariti družine samo zato, da bom lahko rekla, da imam družino. Najbolj se mi zdi pomembno, s kom si ustvariš družino. In rada bi, da se mi to zgodi s človekom, s katerim si bova to oba želela,"  je tedaj dejala in v svojem slogu skrbno odgovorila tudi na vprašanja o ljubezenskem življenju.

"Ljudje so me pred 20 leti spoznali in me poznajo zaradi mojega glasbenega ustvarjanja, in ne zaradi mojega ljubezenskega življenja. Slednje je samo moje in želim, da tako tudi ostane," nam je povedala in dodala, da je kljub vsemu o nečem prepričana. "Danes vem, da želim, da je oče mojih otrok moški, ki ga neskončno ljubim, pa ne glede na to, kaj bo v prihodnosti. Vem, da se lahko zgodi karkoli, da se nekatere zveze obdržijo, druge pač ne, a se mi to ne zdi konec sveta. Pomembno pa se mi zdi, da tudi v tem drugem primeru s človekom, s katerim si ustvaril družino, ohraniš lep, spoštljiv odnos," je še tedaj povedala.

Kaja Milanič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story28/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 28/2017

Story 28/2017, od 06. 07. 2017