Tanja Žagar povedala pravo resnico o svojem partnerju Mikiju Šarcu in kakšen oče je, presenečeni boste

Tanja Žagar povedala pravo resnico o svojem partnerju Mikiju Šarcu in kakšen oče je, presenečeni boste (foto: POP TV) POP TV
6. 7. 2020

V intervjuju za revijo Zarja je Tanja Žagar pred časom povedala vso resnico o svojem razmerju s partnerjem Mikijem Šarcem.

Sami ste se soočali z očitki, da ste razdrli Mikijevo družino, ko se je razvedelo, da ste z njim noseči.

Ja, lani je bilo res burno. Marsikaj se je pisalo, tudi zelo veliko neresnic, bila sem veliki krivec. Na srečo imam dobro lastnost: s takimi stvarmi se ne obremenjujem. Sama sem se odločila za delo, ki pa prinaša tudi nelepe stvari. A mi vemo, da imamo lepe odnose. Najpomembneje je, da se imajo radi naši otroci, torej Karlo s svojim polbratom in polsestricama. Sicer je razlika v letih med njimi velika, a najlepše je, ko jih vidim, da se objemajo, poljubljajo, igrajo. Pomembno je, da ohranijo lepe stike, si pomagajo v življenju. Govorice in obsojanje pa so nepomembni! Rodila sem zdravega otroka – zadela sem na loteriji! Komentarji in forumi, to so tako banalne stvari.

Je potem Miki popustljivejši?

Ne, sva se dogovorila o prijemih pri vzgoji, ki jih bova za dobro otroka upoštevala, da bova vedno drug drugega podprla, čeprav morda drugi nima prav. Otrok bo vedel, da starša držita skupaj. To se že zdaj pozna, otrok ve, da je ne ne, da drugi ne bo rekel ja, in ne joka, trmari, ne muli se. To se mi zdi pri vzgoji ključno, ker takoj ko otrok dojame, da starša nista na isti valovni dolžini in da pri drugem najde potuho, lahko začne zelo manipulirati in se začnejo resne težave.

Vir: Zarja