Tanja Žagar povedala resnico o razmerju z Mikijem Šarcem

Tanja Žagar povedala resnico o razmerju z Mikijem Šarcem (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Story
24. 7. 2019

Vedno dobre volje, optimistična in nalezljivo pozitivna. To je ena naših najbolj priljubljenih pevk – Tanja Žagar, ki je za Story med drugim povedala, kako zelo se ji je obrnilo življenje na glavo, ko je postala mamica, kaj je skrivnost uspešnega razmerja, ne nazadnje pa tudi o tem, če bo sinček Karlo dobil bratca oziroma sestrico.

Tanja, vaša pozitivna energija je nalezljiva, ob vas človek ne more biti slabe volje. Od kod jo črpate?

Ta pozitivna energija je z menoj že od nekdaj, saj sem se je nalezla od svojih staršev. Tako moja mama kot oče sta večna optimista in kljub težavam, ki jih življenje prinaša, vedno ostajata polna volje in navdušenja. Od njiju nikoli nisem slišala besed, kot so: »Danes pa ni moj dan ... Danes sem slabe volje ... Tega se ne da, tistega se ne da ...« Zato tega tudi jaz nimam v sebi. Veselim se vsakega dne in sem srečna, da živim.

Po tem, ko ste postali mamica, se zdi, da imate energije še več. Predvsem pa nikdar niste slabe volje …

Ko sva dobila sinka, se mi je zdelo, da bi lahko gore premikala, da bom kar poletela. Te energije, ki jo čutim v sebi, odkar imava Karla, pravzaprav sploh ne znam opisati. Je pa res, da je bilo ustvariti si družino že od nekdaj moja največja želja, zato sem neskončno hvaležna, da se mi je uresničila. Kar pa zadeva slabo voljo - zakaj bi bila slabe, če je pa veliko lepše biti dobre?!?!

Je sploh kaj, kar vas lahko vrže iz tira?

Marsikaj bi me lahko, a se ne pustim kar tako. Tako sem se odločila. Morda tudi zato, ker menim, da je večina stvari, ki ljudi mečejo iz tira, zelo banalnih, življenjsko nepomembnih, rešljivih ... Takšnih, ki jih z voljo in s pozitivnim pogledom na svet dokaj hitro lahko spet utirimo. Mislim, da so za to, da te stvari ne vržejo iz tira, potrebni potrpežljivosti, strpnost, razumevanje in zavedanje.

Očitno vam odlično uspeva usklajevanje kariere z zasebnim življenjem, materinstvom. Vam je partner Miki v veliko pomoč?

Seveda. Z njim usklajevati stvari je prav lepo, saj mu ni nikoli nič težko. Znava se dogovarjati in pogovarjati, kar je seveda najpomembnejše. Miki je zame velika motivacija. Pa tudi inspiracija.

Bo Karlo edinec ali razmišljata še o kakšnem dojenčku?

Karlo je moj prvorojenec, a po Mikijevi strani ima brata in dve sestri. Zelo se imajo radi in želim si, da to povezanost in lepe odnose gojijo. Ni pa nobena skrivnost, da bom skakala v zrak od sreče, ko mi bo trebušček spet zrasel ...

Si želite, da bi vaš otrok podedoval pevski talent? Bi ga spodbujali pri želji, da bi šel po vaših stopinjah?

Želim si, da bi se Karlo v življenju ukvarjal z nečim, kar bi ga veselilo, ga izpolnjevalo, pa karkoli že to bo. Kot starša ga bova seveda podprla in spodbujala, tudi če bo to glasba, a za zdaj je o tem še prezgodaj govoriti. Še dve leti ni star. Naj uživa otroštvo, naj se razvija, raziskuje, spoznava svet, se uči živeti ... Brez prehitevanja in pretirane starševske ambicije, ki zna biti za otroka včasih prej ovira kot spodbuda.

Je kaj v vaši karieri, kar obžalujete?

Ne. Stvari nikoli nisem počela nepremišljeno, zato se nikoli nisem znašla v situaciji, da bi naredila nekaj, česar ne bi želela, kar bi se mi zdelo neprimerno, da bi me bilo pozneje sram, nikoli me nihče ni silil kaj narediti ...

Moje vodilo je bilo vedno delati maksimalno dobro v določenem trenutku, ostati profesionalka, slediti sebi in se držati pregovora, da se počasi daleč pride.

Veliko žensk zanima, kako negujete kožo, da imate vedno tako sijočo? Nekaj so geni, nekaj pa verjetno nega …

S kožo do zdaj res še nisem imela kakšnih težav in upam, da tako tudi ostane. Ker težav ni bilo, moram priznati, da se z nego nikoli nisem prav posebej ukvarjala. Obraz in telo sem mazala s kremo, to pa je bilo to. Zavedam pa se, da se koža 20-letnice obnaša drugače kot tista, ki gre počasi proti 40. letu, saj z leti prihaja do sprememb, kar je popolnoma normalno in naravno. A tudi za svojo kožo želim skrbeti čim bolj naravno, zato sem zase izbrala serum L'amour. Po pol leta uporabe lahko povem, da je zame odličen. Zaradi narave dela sem večino časa naličena in serum L'amour je postal moj ritual pred nanosom pudra. Na obraz ga nanesem zjutraj in zvečer, všeč mi je, ker se takoj vpije, koža pa je mehka in gladka.

Preizkusite BEAUTY SERUM tudi vi!
Serum L'amour je po PROMOCIJSKI ceni SAMO 59,99 EUR! Za nakup kliknite TUKAJ, uporabite kodo STORY, prejmite 25% popusta in prihranite kar 20 EUR!

So vas dolgo prepričevali, da ste postali obraz seruma, ki je nov produkt na našem trgu?

Trajalo je kar nekaj časa, saj sem glede teh stvari zelo skeptična. Ponudbe je ogrom­no, v večini primerov pa poslušamo, kako se učinek pozna že po nekaj minutah in kako se v le nekaj dneh zgodijo gromozanske spremembe. To me takoj odvrne in zato se do zdaj še nisem odločila za kaj podobnega. Poleg tega so moje dosedanje izkušnje takšne, da bi se morala za podobne projekte odločiti kar od danes do jutri. To pa seveda ne gre. Za kaj takega ni do dovolj teden dni, pa tudi mesec ne. Tokrat so mi dali čas. O serumu so mi vse razložili, nato pa mi nihče ni postavljal nobenega roka, do kdaj se moram odločiti. In pri meni je trajalo slabe tri mesece. Takrat nisem več le mislila, ampak sem bila prepričana, da je to to in da lahko serum L'amour zaradi svoje super izkušnje suvereno zastopam in priporočim tudi drugim. To, da je slovenski proizvod, pa je bila za mojo odločitev le še pika na i.

Se sami bojite staranja? Bi se kdaj zatekli h kakšnim lepotnim operacijam?

Staranja se ne bojim, saj je to proces, ki ga prinaša življenje. Življenja pa se veselim. Prav se mi zdi, da ljudje skrbimo zase, da ohranjamo kondicijo, da smo urejeni, da želimo biti lepi in se dobro počutiti v svoji koži, malo manj prav pa se mi zdi to, da ne znamo sprejeti določenih sprememb, ki jih življenje že od nekdaj prinaša in so neizbežne. In z njimi ni nič narobe, ker so del nas, del našega odraščanja, zorenja, naših izkušenj ... O lepotnih operacijah ne razmišljam, saj sem s sabo zadovoljna in ne vidim nobenega razloga za to, da bi pri sebi iskala pomanjkljivosti. Rodila sem se zdrava, imam dve roki, dve nogi, vidim, slišim, lahko hodim, tečem, delam ... Ampak to je pač moje razmišljanje. Nikakor ne želim drezati v ljudi, ki se za lepotne operacije odločijo. Vsak ima svoje življenje in vsak zase najbolje ve, kako in kaj. Poleg tega mislim, da človek, ki si ne želi na lepotno operacijo, ne more začuti tega, kar čuti človek, ki si to želi. Zato se mi zdi prav, da se spoštujemo in se ne vmešavamo v življenja in odločitve drugih ljudi. Verjamem, da lahko komu ta poseg spremeni življenje tudi na bolje, in če je tako in je za to možnost, zakaj pa ne. Problem, ki ga vidim jaz, je, da se svet vse bolj vrti v smer, ko pričakujemo, da bomo pri 50 letih spet potrebovali dudo.

Kje menite, da je skrivnost uspešnega razmerja? Vam očitno odlično uspeva.

Hm, skrivnosti ni. Ni niti čarobne palčke niti univerzalnega nasveta, ki bi zagotavljal uspešno razmerje vsem. Lahko vam dam svoj 'skrivnostni' recept za odlično musako iz jajčevcev, pa še tu ne morem zagotoviti, da vam bo res vrhunsko uspelo. Mogoče pa. Če ne prvič, pa drugič. Vztrajnost, želja in volja res naredijo svoje. Tudi v partnerstvu. A ljubezen je veliko več kot samo to. To je ta prva musaka, ki je prava polomija, pa jo vseeno z užitkom pojesta skupaj. Pa tista njegova najljubša bela srajca, ki jo po nesreči opereš s pisanim perilom, da postane rožnato rjava in se zato ne podre svet ... Pa sreča ob misli, da se ima tvoj partner lepo, čeprav te trenutno ni ob njem. Brez vprašanj zoprne nadzornice – kje si bil, kam greš, kaj si počel, kdaj prideš, zakaj si pol ure prepozen, s kom si pil kavo ... Brez 'šnofanja' po njegovih predalih, žepih in telefonu ... (vse napisano velja za oba spola) Ja, zdaj vem. 'Skrivnost' uspešnega partnerstva je ljubezen. Točno to. Kako je življenje enostavno!

Nova Story že v prodaji

Story