Tanja Žagar preseneča: Le kako ji ob teh dobrotah uspeva obdržati tako ozek pas?! Neverjetna je!

Tanja Žagar preseneča: Le kako ji ob teh dobrotah uspeva obdržati tako ozek pas?! Neverjetna je! (foto: Instagram/Tanja Žagar) Instagram/Tanja Žagar
14. 3. 2023

Priljubljena slovenska pevka ni prava mojstrica samo na odru, odlično se znajde tudi, ko gre za gospodinjska opravila.

Pevka Tanja Žagar rada ustvarja v domači kuhinji in še posebej so ji pri srcu sladice, ki se jih loti, ko ima kaj časa. Pred kratkim je spekla okusno domače jabolčno pecivo, kar je bila posebna želja njenega sinčka Karla, kot je sama razkrila v pripisu ob simpatični fotografiji.

Preberite še: Neee, Mirjam Poterbin smo s to pričesko komaj spoznali, kaj pa vi?!

"To ni samo jabolčna pita! To je vesela jabolčna pita. In ja, v okusu ene in druge je velika razlika! Naročilo za njo sem dobila že v ponedeljek. Aja, ne, ne, nisem še odprla slašičarne, tako, da vaših naročil zaenkrat še ne sprejemam . Naročil jo je naš Karlo, ko je v ponedeljek odšel z vrtcem na smučanje. Danes se vračajo in kar sem mu obljubila, to sem z največjim veseljem tudi naredila!," je med drugim zapisala odlično razpoložena Tanja.

Brez dvoma je bil njen Karlo ob prihodu domov navdušen, tako kot ostali njeni domači. Ob tem pa so se številni oboževalci spraševali, kako uspeva Tanji ohranjati tako vitko postavo, saj se je takim domačim dobrotam res težko upreti. No, naša pevka je pri tem res disciplinirana in zna "zategniti ročno", ko gre za sladke dobrote - in seveda redno telovadi. To pa pomeni, da je rezultat tak, kot ga vidite na spodnji fotografiji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

  • Morda bi vas še zanimalo: "Danes je več prehranskih mitov, kakor pa resnic" Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.