Tanja Žagar presrečna: »Karlo ga že žaga doma«

Tanja Žagar presrečna: »Karlo ga že žaga doma« (foto: osebni arhiv, Grega Gulin, Saša Radej, Goran Antley, Primož Predalič, Helena Kermelj) osebni arhiv, Grega Gulin, Saša Radej, Goran Antley, Primož Predalič, Helena Kermelj
18. 10. 2017

Petek trinajsti se bo Tanji Žagar za vedno vtisnil v spomin. Na za vraževereže nesrečen 13. oktober je izjemno priljubljena in vedno energična pevka namreč rodila prvega otroka – Karla.

Mali Karlo je na svet pokukal dva dni prezgodaj, novopečena mamica pa sporoča, da se s sinčkom počutita dobro. Ob rojstvu se je razrešila tudi skrivnost o očetovstu, ki je celo Tanjino nosečnost burila duhove. Miki Šarac, pevkin dolgoletni menedžer je namreč sporočil srečno novičko: "Rodil se nama je Karlo!"

Petintrideset letna mamica je na Facebooku že delila prvo fotografijo, na kateri iskrivosti in sreče ne skriva: "Petek 13 je zame postal najsrečnejši dan, naš Karlo pa ga danes že žaga doma," je zapisala.

Od svojih oboževalcev je prejela ogromno čestitk in lepih želja, objava je namreč prejela že 920 komentarjev in več kot 8.000 všečkov.

Tudi mi mladi družinici iskreno čestitamo!