Tanja Žagar: “Pri mojem delu ni prostora za dvome”

Vir: Story
25. 10. 2009

Pevka Tanja Žagar ima pri komaj 27 letih že 13 let bogatih pevskih izkušenj. Trenutno se pripravlja na izid nove zgoščenke, ki bo še ena zgodba o karizmatični in energični rdečelaski, ki jo poznamo še iz časov skupine Foxy teens. In kaj lahko od nje pričakujejo oboževalci?

“Tanjo, ki prepeva o svojih novih izkušnjah, čustvih in hrepenenjih. Pesmi, polne čustev, ki jih izražajo lepe, čutne melodije skupaj z razumljivimi, življenjskimi besedili. Pričakujejo lahko poslušljiv, kakovosten izdelek slovenske zabavno-plesne glasbe.”

Lepo pevko smo povprašali še, ali kdaj pri tako zahtevnem projektu, kot je snemanje zgoščenke, kjer mora pokazati svoje pevske sposobnosti, podvomi vase.

“Nikdar, saj se v projekte, o katerih bi dvomila, ali sem jih sposobna izpeljati ali ne, sploh ne spuščam. Ničesar ne počnem le zato, da se obračajo kazalci na uri, ukvarjam se le s stvarmi, za katere vem, da jih lahko še nadgradim in izboljšam. Moja dobra lastnost je, da vem, s kakšnimi talenti sem obdarjena, in z njimi ter seveda s svojim delom in vztrajnostjo tudi dosegam želene rezultate. Sploh pa pri mojem delu ni prostora za dvome. Dvomijo tisti, ki so poltalenti ali pa talenta sploh nimajo.”

Nova Story že v prodaji

Story