Tanja Žagar: “Pri mojem delu ni prostora za dvome”

Vir: Story
25. 10. 2009

Pevka Tanja Žagar ima pri komaj 27 letih že 13 let bogatih pevskih izkušenj. Trenutno se pripravlja na izid nove zgoščenke, ki bo še ena zgodba o karizmatični in energični rdečelaski, ki jo poznamo še iz časov skupine Foxy teens. In kaj lahko od nje pričakujejo oboževalci?

“Tanjo, ki prepeva o svojih novih izkušnjah, čustvih in hrepenenjih. Pesmi, polne čustev, ki jih izražajo lepe, čutne melodije skupaj z razumljivimi, življenjskimi besedili. Pričakujejo lahko poslušljiv, kakovosten izdelek slovenske zabavno-plesne glasbe.”

Lepo pevko smo povprašali še, ali kdaj pri tako zahtevnem projektu, kot je snemanje zgoščenke, kjer mora pokazati svoje pevske sposobnosti, podvomi vase.

“Nikdar, saj se v projekte, o katerih bi dvomila, ali sem jih sposobna izpeljati ali ne, sploh ne spuščam. Ničesar ne počnem le zato, da se obračajo kazalci na uri, ukvarjam se le s stvarmi, za katere vem, da jih lahko še nadgradim in izboljšam. Moja dobra lastnost je, da vem, s kakšnimi talenti sem obdarjena, in z njimi ter seveda s svojim delom in vztrajnostjo tudi dosegam želene rezultate. Sploh pa pri mojem delu ni prostora za dvome. Dvomijo tisti, ki so poltalenti ali pa talenta sploh nimajo.”

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story