Tanja Žagar priznala, da ni nikoli mislila, da bo imela z Mikijem Šarcem otroka in da se ji bo življenje tako obrnilo

Tanja Žagar priznala, da ni nikoli mislila, da bo imela z Mikijem Šarcem otroka in da se ji bo življenje tako obrnilo (foto: Arhiv) Arhiv
24. 8. 2020

Pevka Tanja Žagar je nedavno presenetila s svojo izjavo, ko je voditeljici Lei Mederal zaupala, kakšni so bili njeni začetki s srčnim izbrancem Mikijem Šarcem.

"Če bi mi kdo rekel, da bom čez toliko in toliko let z njim in imela z njim otročka, bi mu rekla, da naj hitro vzame kakšen tablet," je med potepom z voditeljico Leo Mederal razkrila zgovorna Tanja Žagar, ki ima danes z Mikijem Šarcem sina Karla in živi srečno družinsko življenje.

"Zato zdaj vedno rečem, da nikoli ne smemo govoriti kaj bo in biti nekaj zelo pametni, ker si ti potem lahko življenje čisto na glavo obrne," je dodala.

"Vse to je življenje, v nekem trenutku se je vse to zgodilo in priznam, da sem bila takrat tako malo v strahu, ko dojameš, da se ti je nekaj zgodilo v srcu in si rečeš, pa ne, pa to ja ni nič."

No, danes se zdi, da Tanja živi svojo ljubezensko in družinsko pravljico in ne skriva, da si želi svojo družinico še malo razširiti.