Tanja Žagar prvič po drugem porodu objavila slike s sprehoda s hčerkico Marino, samo poglejte ponosno mamico!

Tanja Žagar prvič po drugem porodu objavila slike s sprehoda s hčerkico Marino, samo poglejte ponosno mamico! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
3. 8. 2021

Pred kratkim je v njihovo družino prišla nova članica.

Vedno nasmejana pevka Tanja Žagar je celo nosečnost s svojimi oboževalci delila slike svojega veselja in rastočega trebuščka, edino tik pred porodom je hotela malce miru in zasebnosti. Zdaj pa je prvič po porodu objavila slike s sprehoda z malo Marino.

"Pred štirinajstimi dnevi, 19.7.2021 sem v svoje življenje še en najsrečnejši dan dodala,saj je na svet naša srčica Marina priplesala.🥰❤️😍Zdaj že prave ženske debate imava,najraje pa se s starejšim bratcem in atijem crkljava. Iz srca hvala porodnišnici Ljubljana za nepozabne tri dni, ko spet skupaj smo bili. Zdaj pa greva na sonček se pogret,vsem vam pa pošiljava poljubčkov pet!," je zapisala Tanja ob slikah, na katerih v vozičku mirno počiva njena Marina.

Tanja je videti nadvse zadovoljno in srečno, za sprehod s hčerkico pa je izbrala lepo, poletno oblekico na naramnice in s cvetličnim potiskom. Ob njeni objavi so se vsule čestitke sledilcev, ki so bili nad lepim prizorom navdušeni in so ji to jasno dali do znanja. Iskrenim čestitkam se pridružujemo tudi v našem uredništvu in družinici želimo veliko lepih trenutkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)