Tanja Žagar prvič po rojstvu hčerke pokazala svoj goli trebušček, tako seksi že dolgo ni bila!

Tanja Žagar prvič po rojstvu hčerke pokazala svoj goli trebušček, tako seksi že dolgo ni bila! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
13. 6. 2022

No, to pa je prizor pa pol, od katerega številni kar niso mogli odtegniti pogleda.

Simpatična, postavna pevka Tanja Žagar se je vrnila k tistemu, kar ji je pisano na kožo: na koncertne odre. Očitno je komaj dočakala, da se spet v živo postavi pred svojo zvesto publiko.

Neeee, na tej fotografiji je Saša Lendero tako mladostna kot še nikoli!

Svoje koncerte napove tudi prek Instagrama, na katerem ima veliko sledilcev, in pogosto jih ob tem razveseli s kakšnim ljubkim prizorom. Tokrat je zavrtela marsikatero glavo, saj je objavila slike, na katerih nosi kratko majčko, ki razkriva njen trebušček. Ta je - glede na to, da je rodila pred letom dni - spet čvrst in napet, ravno tak, kot je bil pred njeno drugo nosečnostjo.

"Morje mirno, vreme lepo, sidro gor, žur bo nor!!!," je zapisala ob prizorih, ki so očarali njene sledilce. Njeno poletje bo očitno zelo delovno, a prepričani smo, da si bo vzela tudi počitnice in jih preživela v družbi tistih, ki ji pomenijo največ - z otrokoma Karlom in Marino ter partnerjem Mikijem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)