Tanja Žagar razkrila, kako se s svojim Mikijem Šarcem najraje igra, morda bi se tudi vi takole

Tanja Žagar razkrila, kako se s svojim Mikijem Šarcem najraje igra, morda bi se tudi vi takole (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
18. 4. 2022

Pevka Tanja Žagar včasih s svojimi izjavami nemalo preseneti.

"Naše pirhove ustvarjalne delavnice. Pa hvala vam za vse fotke vaših pirhov, ki ste mi jih že in mi jih še boste poslali. Uživam, ko jih gledam! Midve z Marino greva pa zdaj, dokler se najina fanta potepata naokrog, hitro jajčka skrit, da jih bo Karlo iskal, ko se vrneta. Brez teh pirhovih skrivalnic pri nas enostavno ne gre! Potem pa jih bo seveda mogel skrit še Karlo, ker se tudi mami in ati noro rada igrata skrivalnice. Vesele praznike vsem!!!" je na svojem Facebook profilu razkrila Tanja Žagar, ki ne skriva, da praznike naravnost obožuje.

Tanja bolj redko s svojimi sledilci deli podrobnost iz svojega zasebnega življenja, še posebej redkobesedna pa je, ko beseda nanese na njenega srčnega izbranca Mikija Šarca, s katerim imata dva otroka, Karla in Marino.

A nedavno je dovolila svojim sledilcem pokukati v njen dom, ko je razkrila, kako praznujejo velikonočne praznike in tako razkila, da se z Mikijem izredno rada igrata skrivalnice velikonočnih jajc. Vsekakor zanimiva podrobnost, saj kaj takšnega pri njej redko slišimo.